Nokian Hakkapeliitta 9
däck

Nokian

Däck News

Goodyear presenterar säsongens nyheter och sommardäckGoodyear presenterar säsongens nyheter och sommardäck
Goodyear presenterar säsongens nyheter och sommardäck Årets presentation av sommardäcksortimentet innehåller ...

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18281 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Riskfritt köp:

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Nokian Hakkapeliitta 9 är perfekt för nordiska vintervägar

Nokian är ett finskt företag och det faller sig naturligt att de är specialister på däckmodeller för nordiska vintervägar. På våra breddgrader finns trots allt många utmaningar i fråga om skiftande väder. Att Nokian dessutom backas upp av delägaren Bridgestone från Japan gör att vi fått ett företag med såväl expertkunskap om nordiska förhållanden som riktigt vassa produktionsförutsättningar. Nokian Hakkapeliitta 9 är ett dubbdäck med imponerande prestanda och ett bra pris. Det är fråga om ett bra val för alla som är ute efter vinterdäck som klarar vägar täckta av såväl is som snö. Nokian har (precis som telefontillverkaren Nokia) tagit sitt namn från den finska stad där de har sitt huvudkontor. I Nokians största fabrik tillverkas över 20 000 däck om dagen.

Nokian Hakkapeliitta 9 är en produktserie och finns bland annat i dimensionerna 205/55 R15 och i en särskild modell för dig som kör SUV. Det finns många bra vinterdäck på marknaden idag. Nokian förtjänar att nämnas i samma sammanhang som andra tillverkare av tekniskt avancerade och pålitliga prestandadäck som Michelin och Dunlop. Att Nokian finns så nära oss innebär att vi svenskar i regel kan få bra kundsupport och att vi kan lita på att däcken är testade under förhållanden som är relevanta för de vägbanor vi har hos oss vintertid. Däcket Hakkapelitta 9 bygger på den patenterade tekniken "Functional Stud Concept". Tekniken bygger på att slitbanans olika delar har olika hårdhet. Det är bra eftersom de manövrar du gör med bilen inte ställer exakt samma krav på varje del av däcket.

Satsa på Nokian Hakkapeliitta 9 för maximalt grepp på vintervägar

dackonline.se hittar du däckprofiler från mer än 100 däckmärken. Du hittar alltid vad du söker i vårt sortiment. Behöver du hjälp med att montera artiklarna du beställer från oss? Det är inga problem eftersom vi samarbetar med ett stort antal verkstäder och servicetekniker.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 01.03.2021 05:38