Nokian Hakkapeliitta 9 SUV
däck

Nokian

Däck News

Goodyear presenterar säsongens nyheter och sommardäckGoodyear presenterar säsongens nyheter och sommardäck
Goodyear presenterar säsongens nyheter och sommardäck Årets presentation av sommardäcksortimentet innehåller ...

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18281 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Många betalningsmöjligheter:

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Nokian Hakkapeliitta 9 SUV, ett bra val för nordiska vintervägar

Det vi har kommit att förvänta oss från Nokian är en hög innovationsgrad i kombination med utmärkt känsla för vilka krav vårt nordiska vinterväglag ställer på däckens köregenskaper. Nokian är ett finskt företag som arbetat med däcktillverkning och andra gummiprodukter sedan 1930-talet. Nokian Hakkapeliitta 9 SUV är en vidareutveckling av ett redan pålitligt och högpresterande däck för krävande vinterförhållanden. Söker du billiga vinterdäck så kan du förvisso hitta modeller till ett lägre pris men frågan är om det finns dubbdäck som levererar mer körglädje och trygghet i relation till vad de kostar att köpa. Japanska Bridgestone äger idag en stor andel av företaget Nokian, något som inneburit förbättrade produktionsförutsättningar och större marknadsandelar utanför Skandinavien och Ryssland, där Nokian länge varit starkt.

Modellen Nokian Hakkapeliitta 9 SUV som bland annat finns i dimensionen 205/55 R15 är en riktig fullträff. Kör du 4x4 och prioriterar körtrygghet även på svåra underlag som isiga vägbanor, är detta ett utmärkt val. Om du dessutom uppskattar låg bränsleförbrukning och en behaglig körupplevelse kan det bli svårt att hitta ett bättre däck för pengarna. Design av däckmönster är mycket komplicerat och varje liten modifikation av slitbanan får konsekvenser för bland annat väggreppet. Nokian har här utgått från sin metod "Eco Stud 9 Concept" som innebär att körningen sliter mindre på såväl däcken som vägarna. Denna modell är därmed ett riktigt bra val för den miljömedvetne bilföraren. Däcken från Nokian kan jämföras med produkter från Gislaved Däck, en annan expert skandinaviskt vinterväglag.

Nokian Hakkapeliitta 9 SUV ger dig optimalt väggrepp

dackonline.se hittar du, nästan garanterat, däck som passar ditt fordon oavsett vad det är för årstid och oavsett vilka egenskaper du prioriterar. Vi är Europas största återförsäljare i branschen och kan erbjuda däck från mer än 100 märken. Hos oss får du även god köptrygghet i form av 30 dagars returrätt och kundsupport såväl innan som efter köpet.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 01.03.2021 05:38