Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Nokian Hakkapeliitta 7

Nokian Hakkapeliitta 7 löser alla vinterns utmaningar

Nokian däck är den stolta kaparen av däcket Hakkapeliitta 7. Ett vinterdäck i toppklass som klarar av alla väderlekar. Nokian däck har arbetat med däck under en väldigt lång tid och är alltid väldigt noga med sina produkter. Någonting halvdant är inte ok utan hela tiden tas de fram nya bra däck med speciella förmågor och bra grepp. Nokian däck har specialiserat sig i däck och försöker alltid hitta nya sätt att förbättra sina däck och göra dem ännu säkrare. Nokian Hakkapeliitta 7 har fått flera bra omdömen och är en klar vinnare av flera olika test. Däcket anpassar sig snabbt vid förändringar på väglaget och fungerar på så väl torr mark som på is och snö. Tack vare blandningen av silica, rapsolja och naturgummi så blir väggreppet otroligt bra. Det är väldigt slitstarkt och har ett lågt rullmotstånd vilket leder till mindre påverkan på både bränslet och miljön.

Hakkapeliitta 7 är bekväma att köra med och ger en god styrförmåga. Stödribban som sitter i mitten av däcket hjälper till att stabilisera köregenskaperna och mönstrets form gör att snö och slask inte biter sig fast. Dessutom har däcket kilformade kanter och det är de kanterna som gör att du förhindras från slask och vattenplaning.

Du kan njuta av körglädjen och slippa oroa dig på vägen när du kör med däck från Nokian. De tar säkerheten på största möjliga allvar. Det är därför som det kan ta upp till fyra år innan nydesignade däck kommer ut på marknaden - säkerhetstesterna är rigorösa för dessa däck!

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard