Nokian Hakkapeliitta 7
däck

Nokian

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Priskategori

Märke

ModellNokian Hakkapeliitta 7 löser alla vinterns utmaningar

Nokian däck är den stolta kaparen av däcket Hakkapeliitta 7. Ett vinterdäck i toppklass som klarar av alla väderlekar. Nokian däck har arbetat med däck under en väldigt lång tid och är alltid väldigt noga med sina produkter. Någonting halvdant är inte ok utan hela tiden tas de fram nya bra däck med speciella förmågor och bra grepp. Nokian däck har specialiserat sig i däck och försöker alltid hitta nya sätt att förbättra sina däck och göra dem ännu säkrare. Nokian Hakkapeliitta 7 har fått flera bra omdömen och är en klar vinnare av flera olika test. Däcket anpassar sig snabbt vid förändringar på väglaget och fungerar på så väl torr mark som på is och snö. Tack vare blandningen av silica, rapsolja och naturgummi så blir väggreppet otroligt bra. Det är väldigt slitstarkt och har ett lågt rullmotstånd vilket leder till mindre påverkan på både bränslet och miljön.

Hakkapeliitta 7 är bekväma att köra med och ger en god styrförmåga. Stödribban som sitter i mitten av däcket hjälper till att stabilisera köregenskaperna och mönstrets form gör att snö och slask inte biter sig fast. Dessutom har däcket kilformade kanter och det är de kanterna som gör att du förhindras från slask och vattenplaning.

Du kan njuta av körglädjen och slippa oroa dig på vägen när du kör med däck från Nokian. De tar säkerheten på största möjliga allvar. Det är därför som det kan ta upp till fyra år innan nydesignade däck kommer ut på marknaden – säkerhetstesterna är rigorösa för dessa däck!

Vi monterar dina däck
Välj en av våra
monteringspartners
i ditt närområde
Våra oslagbara priser:
Personbil- nya sommardäck
från 299 SEK
,
t.ex. 165/70R13T från 299 SEK
eller 195/50R15V från 426 SEK

Personbil- nya vinterdäck
från 333 SEK
,
t.ex. 155/65R13T från 333 SEK
eller 195/65R15T från 480 SEK
Däck News
Sanningen om slitna däckSanningen om slitna däck
mer info
Många betalningsmöjligheter:
  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard
Jätteurval och toppkvalitet:
  • mer än 100 däckfabrikat och
  • mer än 35.000 däcktyper.
  • Vi levererar endast däck av 1A-kvalitet.
Riskfritt köp:
  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt

© 1999-2017 by Delticom / dackonline.se 27.06.2017 03:17

DUNLOPSE25