Nokian Hakka Blue
däck

Nokian

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Priskategori

Märke

Modell

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 16445 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Pirelli lanserar Cyber Car – ett system som låter däck tala direkt till bilenPirelli lanserar Cyber Car – ett system som låter däck tala direkt till bilen
mer info

Snabb och bekväm service:

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 3 - 5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.Känn dig säker i det växlande sommarvädret med Nokian Hakka Blue

Nokian är ett av världens kändaste däckföretag och är den enda däcktillverkaren i hela världen som fokuserar på nordiska förare och det nordiska vädret. Som alla vet är det nordiska vädret både oförutsägbart och extremt växlande, så Nokian har satsat rejält med resurser och expertis på att ta fram däck som man kan lita på i dessa förhållandena. I utbudet hittar man innovativa däck med olika köregenskaper, till såväl personbilar som lastbilar och andra större maskiner.

Alla Nokians däck tillverkas, testas och frodas i de nordiska väderförhållandena, vilket innebär att man alltid kan lita på att däcken klarar av alla utmaningar som vädret i Norden har att bjuda på. Dessutom, om man av någon anledning inte skulle vara nöjd med ett inköp av däck har Nokian en populär nöjdhetsgaranti som innebär att man alltid har rätt att byta till andra däck som passar dig och din bil bättre.

Nokian Hakka Blue är ett av Nokians mest populära sommardäck och är designat på ett sätt som minskar risken för vattenplaning. Däcket passar till både medelstora och effektiva bilar och oavsett vilken bil du har kan du känna dig säker på att få maximal komfort som bidrar till stabila köregenskaper och har ett extremt bra grepp på våta vägar.

När det är dags att svänga i en kurva kan du förlita dig på att däcket maximerar stabiliteten oavsett om du byter fil, manövrera eller bara ta en skarp sväng. Dessutom är däcket miljövänligt och ekonomiskt!

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 03.04.2018 02:36