Nokian Hakka Blue
däck

Nokian

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Priskategori

Märke

ModellKänn dig säker i det växlande sommarvädret med Nokian Hakka Blue

Nokian är ett av världens kändaste däckföretag och är den enda däcktillverkaren i hela världen som fokuserar på nordiska förare och det nordiska vädret. Som alla vet är det nordiska vädret både oförutsägbart och extremt växlande, så Nokian har satsat rejält med resurser och expertis på att ta fram däck som man kan lita på i dessa förhållandena. I utbudet hittar man innovativa däck med olika köregenskaper, till såväl personbilar som lastbilar och andra större maskiner.

Alla Nokians däck tillverkas, testas och frodas i de nordiska väderförhållandena, vilket innebär att man alltid kan lita på att däcken klarar av alla utmaningar som vädret i Norden har att bjuda på. Dessutom, om man av någon anledning inte skulle vara nöjd med ett inköp av däck har Nokian en populär nöjdhetsgaranti som innebär att man alltid har rätt att byta till andra däck som passar dig och din bil bättre.

Nokian Hakka Blue är ett av Nokians mest populära sommardäck och är designat på ett sätt som minskar risken för vattenplaning. Däcket passar till både medelstora och effektiva bilar och oavsett vilken bil du har kan du känna dig säker på att få maximal komfort som bidrar till stabila köregenskaper och har ett extremt bra grepp på våta vägar.

När det är dags att svänga i en kurva kan du förlita dig på att däcket maximerar stabiliteten oavsett om du byter fil, manövrera eller bara ta en skarp sväng. Dessutom är däcket miljövänligt och ekonomiskt!

Vi monterar dina däck
Välj en av våra
monteringspartners
i ditt närområde
Våra oslagbara priser:
Personbil- nya sommardäck
från 293 SEK
,
t.ex. 165/70R13T från 330 SEK
eller 205/55R16W från 416 SEK

Personbil- nya vinterdäck
från 345 SEK
,
t.ex. 145/70R12T från 345 SEK
eller 195/65R15T från 470 SEK
Däck News
Goodyear väljer utvecklingspartner för nytt globalt innovationscenter och kontor vid Automotive Campus i LuxemburgGoodyear väljer utvecklingspartner för nytt globalt innovationscenter och kontor vid Automotive Campus i Luxemburg
mer info
Många betalningsmöjligheter:
  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard
Jätteurval och toppkvalitet:
  • mer än 100 däckfabrikat och
  • mer än 35.000 däcktyper.
  • Vi levererar endast däck av 1A-kvalitet.
Riskfritt köp:
  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt

© 1999-2017 by Delticom / dackonline.se 15.08.2017 03:15