Nokian Hakka Black
däck

Nokian

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Priskategori

Märke

ModellDet oförutsägbara, nordiska väderförhållandet är en barnlek för Nokian Hakka Black

Nokian har alltid satsat på kvalitet och säkerhet både när det gäller sommardäck och vinterdäck och man lägger ner mycket tid och forskning på att skapa de bästa däcken för det nordiska väderförhållandet.

Ett av Nokians mest populära däck för sportiga och högpresterande bilar är Nokian Hakka Black som är ett sommardäck med utomordentliga köregenskaper. På de nordiska vägarna är det inte ovanligt att man stöter på tuffa utmaningar som vått underlag och grova, spåriga vägar. Dessutom är däcket ett av de tystaste och mest högpresterande vid extrema situationer på marknaden.

På sommaren är det extra mycket trafik på vägarna och det oförutsägbara väderförhållandet i Norden skapar mycket problem i trafiken. De flesta olyckorna på sommaren är på grund av överraskande nederbörd som får bilen att tappa grepp om marken. Med Nokian Hakka Black kan du dock känna dig säker på vägarna tack vare de specialdesignade störtspåren som går längs med däcket och förbättrar våtgreppet. Spåren är dessutom utformade för att minimera risken för vattenplaning, även i de mest extrema förhållandena. Man behöver heller inte oroa sig över att greppet ska avta desto mer man kör eftersom att spåren är större mot bottnen och ger alltid lika bra grepp.

Däcket är konstruerat med flera lager gummi som påverkar alla egenskaper som däcket besitter och det första lagret garanterar lika bra grepp oavsett om du kör snabbt eller långsamt. Det andra lagret ger en mycket bättre styregenskap än däck med en normal gummiblandning. Det tredje och understa lagret är extra styvt och minskar rullmotståndet. Det innebär att däcket har en extra lång livslängd, är miljövänligt och minskar bränsleförbrukningen.

Vi monterar dina däck
Välj en av våra
monteringspartners
i ditt närområde
Våra oslagbara priser:
Personbil- nya sommardäck
från 357 SEK
,
t.ex. 155/70R12T från 357 SEK
eller 205/55R16W från 427 SEK

Personbil- nya vinterdäck
från 357 SEK
,
t.ex. 145/70R12T från 357 SEK
eller 195/65R15H från 430 SEK
Däck News
Nytt varvrekord på Nordslingan med Michelin-däckNytt varvrekord på Nordslingan med Michelin-däck
mer info
Många betalningsmöjligheter:
  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard
Jätteurval och toppkvalitet:
  • mer än 100 däckfabrikat och
  • mer än 35.000 däcktyper.
  • Vi levererar endast däck av 1A-kvalitet.
Riskfritt köp:
  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt

© 1999-2017 by Delticom / dackonline.se 17.10.2017 02:43