ico 08 - 52 50 06 08

Nokian Hakka Black
däck

Nokian

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Modell

Vi önskar...

X-MAS... er en riktig god jul och ett gott nytt år

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 16997 Kundernas värdering

Smidigt, informativt, bra med länk till däcktest Tomas S., Örebro mer info

Däck News

Michelins nya dubbdäck vinnare i årets vinterdäckstesterMichelins nya dubbdäck vinnare i årets vinterdäckstester
Michelins nya dubbdäck med rekordmånga dubb är nu tillgängligt på marknaden. Däcket X-Ice North 4 vann ... mer info

Snabb och bekväm service:

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 3 - 5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.Det oförutsägbara, nordiska väderförhållandet är en barnlek för Nokian Hakka Black

Nokian har alltid satsat på kvalitet och säkerhet både när det gäller sommardäck och vinterdäck och man lägger ner mycket tid och forskning på att skapa de bästa däcken för det nordiska väderförhållandet.

Ett av Nokians mest populära däck för sportiga och högpresterande bilar är Nokian Hakka Black som är ett sommardäck med utomordentliga köregenskaper. På de nordiska vägarna är det inte ovanligt att man stöter på tuffa utmaningar som vått underlag och grova, spåriga vägar. Dessutom är däcket ett av de tystaste och mest högpresterande vid extrema situationer på marknaden.

På sommaren är det extra mycket trafik på vägarna och det oförutsägbara väderförhållandet i Norden skapar mycket problem i trafiken. De flesta olyckorna på sommaren är på grund av överraskande nederbörd som får bilen att tappa grepp om marken. Med Nokian Hakka Black kan du dock känna dig säker på vägarna tack vare de specialdesignade störtspåren som går längs med däcket och förbättrar våtgreppet. Spåren är dessutom utformade för att minimera risken för vattenplaning, även i de mest extrema förhållandena. Man behöver heller inte oroa sig över att greppet ska avta desto mer man kör eftersom att spåren är större mot bottnen och ger alltid lika bra grepp.

Däcket är konstruerat med flera lager gummi som påverkar alla egenskaper som däcket besitter och det första lagret garanterar lika bra grepp oavsett om du kör snabbt eller långsamt. Det andra lagret ger en mycket bättre styregenskap än däck med en normal gummiblandning. Det tredje och understa lagret är extra styvt och minskar rullmotståndet. Det innebär att däcket har en extra lång livslängd, är miljövänligt och minskar bränsleförbrukningen.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 25.12.2018 02:39