ico 08 - 52 50 06 08

Nexen Winguard
däck

Nexen

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Modell

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17232 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Däck News

Michelin introducerar sportdäck för SUV:ar med hög prestandaMichelin introducerar sportdäck för SUV:ar med hög prestanda
Michelin drivs av innovation. Därför har vi utvecklat Pilot Sport 4 SUV som är riktiga sportdäck anpassade ... mer info

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.Nexen Winguard däck

Nexen Winguard är ett sydkoreanskt vinterdäck som ger mycket bra värde för pengarna och har en riktad mönsterprofil. På dackonline.se finns den tillgänglig i olika storlekar, vilket gör den lämplig för många bilmodeller. Under is- och snö förhållanden där de flesta däck snabbt når sina gränser förkortar Nexen Winguard bromssträckan – detta med hjälp av lameller med sågtandsform som finns i däckmönstren. Även på snöiga vägar och vid höga hastigheter har Nexen Winguard tillräcklig bromskraft och linjär stabilitet. Dess spår är utformade för att ge stabilitet på våta ytor och effektivt avleda vatten från däcket. Eftersom vattenplaning är ett hot mot varje förare så är detta en viktig säkerhets faktor.

Innovativ teknik för ett ekonomiskt däck

Den specifika sammansättningen av mönsterblocken i Nexen WinGuard ger upphov till ett optimalt utnyttjande av kontaktområdet med vägbanan. Detta försäkrar en jämn belastning över hela bredden på däcket, vilket i sin tur garanterar en lång livslängd. Därför behövs inget däckbyte på lång sikt - vilket också är miljövänligt. Mindre bullerljud ger god körkomfort på grund av den dator optimerade däckmönster designen som har fem avstånds varianter. Dessutom frambringas låg rullmotstånd då gummiförening av kisel används i Nexen Winguard - vilket också minskar bränsleförbrukningen.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 16.04.2019 02:36