ico 08 - 52 50 06 08

Nexen Winguard
däck

Nexen

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Modell

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17310 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Samarbete med Citroën i samband med deras 100-årsjubileum för att leverera självkörande elektrisk mobilitetSamarbete med Citroën i samband med deras 100-årsjubileum för att leverera självkörande elektrisk mobilitet
Goodyear presenterar C100, ett specialframtaget konceptdäck utformat för Citroëns nya konceptfordon ... mer info

Snabb och bekväm service:

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 3 - 5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Nexen Winguard däck

Nexen Winguard är ett sydkoreanskt vinterdäck som ger mycket bra värde för pengarna och har en riktad mönsterprofil. På dackonline.se finns den tillgänglig i olika storlekar, vilket gör den lämplig för många bilmodeller. Under is- och snö förhållanden där de flesta däck snabbt når sina gränser förkortar Nexen Winguard bromssträckan – detta med hjälp av lameller med sågtandsform som finns i däckmönstren. Även på snöiga vägar och vid höga hastigheter har Nexen Winguard tillräcklig bromskraft och linjär stabilitet. Dess spår är utformade för att ge stabilitet på våta ytor och effektivt avleda vatten från däcket. Eftersom vattenplaning är ett hot mot varje förare så är detta en viktig säkerhets faktor.

Innovativ teknik för ett ekonomiskt däck

Den specifika sammansättningen av mönsterblocken i Nexen WinGuard ger upphov till ett optimalt utnyttjande av kontaktområdet med vägbanan. Detta försäkrar en jämn belastning över hela bredden på däcket, vilket i sin tur garanterar en lång livslängd. Därför behövs inget däckbyte på lång sikt - vilket också är miljövänligt. Mindre bullerljud ger god körkomfort på grund av den dator optimerade däckmönster designen som har fem avstånds varianter. Dessutom frambringas låg rullmotstånd då gummiförening av kisel används i Nexen Winguard - vilket också minskar bränsleförbrukningen.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 21.05.2019 02:36