ico 08 - 52 50 06 08

Nexen NPriz 4S
däck

Nexen

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Modell

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 16892 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Däck News

Michelin får innovationsprisMichelin får innovationspris
Tyska German Design Council belönar Michelin Long Lasting Performance Strategy.Michelin får den eftertraktade ... mer info

Många betalningsmöjligheter:

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.



Nexen NPriz 4S är pålitliga och prisvärda sommardäck

Att välja rätt bildäck är något av det viktigaste du kan göra. Valet påverkar såväl plånboken som körglädjen och säkerheten. Med bildäck som har rätt profil och är tillverkade i bra material, kan du göra stora besparingar i bränsleförbrukningen och förbättra din bils väghållning markant. Nexen NPriz 4S är pålitliga sommardäck från den Sydkoreanska tillverkaren Nexen. Sedan starten 1956 har de tillverkat prisvärda däck i bra kvalitet. Deras produkter är billiga i jämförelse med större tillverkare som Continental och Goodyear, men en bra affär måste inte göra avkall på kvaliteten. Däcken är tillverkade i Silica som är ett slags silikon som ger goda egenskaper i våta vägunderlag. Däckmönstret är V-format för effektivt leda undan vatten och snö, vilket gör dessa bildäck lämpliga för bruk i ombytligt väder.

Bredvid Hankook är Nexen Sydkoreas ledande tillverkare av bildäck. Deras fabrik i Changnyeong är en av världens största och mest avancerade, med en årlig produktionskapacitet på 20 miljoner däck. Nexen NPriz 4S utgör ett prisvärt alternativ till däck från Europeiska tillverkare som exempelvis Michelin. Däckens profil är sågtandad vilket maximerar väggreppet när du kör på snö. Därtill har Nexen optimerat däckens skåror för att förbättra väghållningen på våta eller snötäckta underlag. Mönsterdjupet är av tillverkaren angivet till 8,2 mm. Däcken finns i fyra storlekar: 14, 15, 16 och 17 tum och kan användas med en maximal belastning om 750 kilo. Däckens väggrepp uppnår klass A enligt UTQG-standard (Uniform Tire Quality Grading), som kontrolleras av USA:s Trafiksäkerhetsverk. Genom att köpa prisvärda däck som dessa av Nexen, kan du göra en god affär utan ta risker med prestandan.

Köp dina Nexen NPriz 4S och få fri frakt

Dackonline.se är Europas största återförsäljare av bildäck. Vi erbjuder 25 000 däckprofiler från över 100 olika tillverkare. Vid ett köp från oss får du 30 dagars öppet köp. Om du köper minst två däck bjuder vi på frakten. Vi har över 1 600 samarbetspartners för montering av däck, över hela Sverige.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 16.10.2018 02:44