Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

08 - 52 50 06 0808 - 52 50 06 08

Michelin X-Ice Xi3

Michelin X-Ice Xi3 vinterdäck

Michelin X-Ice Xi3 är däcket för dig som vill ha mer säkerhet på de nordiska vintervägarna. Däcket passar alla slags personbilar, och har en ökad säkerhet under såväl vanligt vinterväder som lite mer extrema förhållanden. Dessutom har däcket stora förbättringar från sin föregångare: Michelin X-Ice Xi3 har till exempel en kortare bromssträcka om hela 7 % på is, och 3 % på snö. Dragförmågan i snö är 6 % bättre, och accelerationen på is har förbättrats med hela 17 %! De här Michelindäcken har allt du behöver för att klara dig genom vintern, och för att få en härlig körupplevelse på köpet. Tack vare däckets mönsterspår och mönsterklackar i gummiblandningen flex-ice får du dessutom en lång hållbarhet med hög prestanda, så att du kan vara trygg i din körupplevelse under en lång tid framöver.

Fri frakt!

Som om den höga kvalitén hos Michelindäck inte vore nog erbjuder vi dessutom bra service på köpet. När du handlar dina Michelin X-Ice Xi3 från oss ingår fri frakt och 30 dagars öppet köp, så att du alltid kan vara säker på att få en högkvalitativ upplevelse genom hela processen. Varför betala onödiga avgifter för sämre kvalitet när du istället kan få allt du önskar genom ett enda klick?

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard