ico 08 - 52 50 06 08

Michelin Pilot Sport A/S Plus
däck

Michelin

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Modell

Däck News

Goodyears reCharge-koncept – gör däckbytet enkelt med skräddarsydda kapslar som förnyar dina däckGoodyears reCharge-koncept – gör däckbytet enkelt med skräddarsydda kapslar som förnyar dina däck
Goodyear presenterar sitt senaste konceptdäck. Bryssel den 3 mars 2020 – Goodyear reCharge är ett revolutionerande ...

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 17641 Kundernas värdering

Smidigt, informativt, bra med länk till däcktest Tomas S., Örebro mer info

Snabb och bekväm service:

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 3 - 5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Oavsett vilken tid på året så klarar Michelin Pilot Sport A / S Plus utmaningarna

Michelin är en av världens största däcktillverkare och har sitt sate I Frankrike. I drygt 110 år har företaget levererat däck av hög kvalitet till kunder med vanliga bilar, SUV:S, sportbilar och många fler. Michelin Pilot Sport A/S Plus är ännu ett däck av hög kvalitet från Michelin. Det presterar bättre än de flesta däcken när det kommer till olika typer av väder och har blivit kallat för ”nästa generations allround-däck”. Däcket är specialtillverkat för lyxbilar och sportbilar och ger ett fantastiskt grepp i alla väderförhållanden året runt, även i hög hastighet och i kurvtagningar.

Michelins Plus-däck är Michelins enda serie av däck som erbjuder TriFusion-förening. Det innebär att det är tre olika föreningar sammanbundna på slitytan och detta ger en överlägsen prestanda i alla väderlekar. Med sitt State-of-the-art slitbanemönster får man också ett riktigt bra vägfäste när det har regnat kraftigt. Som om dessa egenskaper inte vore nog så har Michelin tagit fram en innovativ design till Pilot Sport A / S Plus som kallas MaXTouch Construction. Det den innovativa designen gör är att däcket slits på ett jämnt sätt vilket ökar livslängden på däcket, utan att man kompromissar med prestandan.

Även om Michelin Pilot Sport A / S Plus är ett däck som fungerar i alla väder så kan däcket tappa lite prestanda på vinterväglag med snö och slask, men som ett allround däck är det nästan oslagbart. Att köra sin bil med Michelin Pilot Sport A / S Plus är en riktig fröjd. Der är tysta, ökar accelerationen tack vare väggreppet och samtidigt vet man att däcken kommer hålla riktigt, riktigt länge.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 16.03.2020 15:04