ico 08 - 52 50 06 08

Michelin Agilis
däck

Michelin

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Modell

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17310 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Däck News

Samarbete med Citroën i samband med deras 100-årsjubileum för att leverera självkörande elektrisk mobilitetSamarbete med Citroën i samband med deras 100-årsjubileum för att leverera självkörande elektrisk mobilitet
Goodyear presenterar C100, ett specialframtaget konceptdäck utformat för Citroëns nya konceptfordon ... mer info

Snabb och bekväm service:

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 3 - 5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Michelin Agilis har en lång livslängd och är utmärkt på en lätt lastbil

Michelin har producerat och utvecklat däck längre än de flesta konkurrerande märkena. Så med andra ord vet man att om man skaffar däck hos Michelin så får man riktigt säkra däck av hög kvalitet. Det är inte bara till vanliga bilar som Michelin tillverkar specialframtagna däck med hög säkerhet utan det gäller även för nyare bilar och lätta lastbilar. Michelin Agilis är ett sådant däck och det ger en mångsidig blandning av åkkomfort, ljudkomfort, slittålighet, hantering och året runt-grepp, även när det har snöat. Standarddäck som är ämnade för året runt-körning såsom Michelin Agilis, kan användas på olika fordon som axelpar eller i uppsättningar om fyra men då är det viktigt att de matchar däckdimension, belastningsområde, specifikationer för hastighetsindex och de förväntade körförhållandena.

Michelin Agilis är ett kraftfullt och hållbart däck främst för lätta lastbilar och kompakta skåpbilar och är ett radialdäck som ger ett suveränt grepp på vägarna oavsett om väglaget är vått eller torrt. Tack vare Michelins erfarenhet i branschen har man lyckats specialdesigna ett däck som ger en överraskande lång livslängd samtidigt som det ger ifrån sig relativt lite oväsen. Däcket rekommenderas som sagt på skåpbilar och lätta lastbilar och särskilt om bilarna är ämnade att transportera saker och kör långa sträckor i rad, både på motorväg, landsväg och i stadsmiljö.

Andra fördelar med Michelin Agilis är att det är ett säkert däck som kan minska din bromssträcka med hela 3 meter, vilket kan köra stor skillnad när man kör större bilar med mycket last. Däcket har också ett specialframtaget mönster som minskar bränsleförbrukningen och slitaget, vilket innebär att det blir mindre miljöutsläpp samt att det blir billigare för plånboken.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 21.05.2019 02:35