Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

08 - 52 50 06 0808 - 52 50 06 08

Kleber Quadraxer

Kleber QUADRAXER Vinterdäck med symbolen snöflingaKleber QUADRAXER

Ett däck för alla vädertillstånd är Kleber QUADRAXER. Det klarar av såväl torr-och varm asfalt som snö- och is. Detta är inte så lätt att förstå, men tekniken för det här däcket är så sofistikerat att det är bortom allt tvivel. Detta är väldigt viktigt när man köper ett året runt däck, eftersom sommardäcket måste integreras med vinterdäcket. Detta innebär att det i en produkt måste finnas specifika egenskaper. En annan viktig synpunkt när det gäller säkerhetsaspekten är hanteringen i regnigt väder. Risken för vattenplaning är mycket liten då den har riktade däckmönster i V-form och breda kanaler på sidan. På så sätt absorberar QUADRAXER vattnet och tömmer det väl. Denna året runt profilen har stabila däckmönster block i axlarna och ett omkretsband i mitten av däckmönstret - detta för att vara säker på torr mark vid höga hastigheter. På så sätt kan du känna dig trygg hela tiden.

Vinterdäck med symbolen snöflinga

Kleber QUADRAXER däck uppför sig bra på snö underlag, då den är försedd med en hög negativ profil procentsats samt har många sajpningar. Som en kvalitetsstämpel har den även en snöflinga som tydligt visar att däcket är godkänd för vinterklimat. Dess enastående prestanda på snö har utvärderats av tidningen "Auto Bild" på alla året runt däck. Testet visade att Kleber QUADRAXER har kort bromssträcka och fick därför bra betyg. De som utvärderade la också märke till att rullmotståndet på QUADRAXER är extremt lågt, ett faktum som sänker bränsleförbrukningen. Andra däck tester visade också att körsträckan på det här däcket är mycket hög på grund av det låga slitaget på däcket – vilket är positivt för kundens plånbok. På dackonline.se kan du beställa denna profil till ett förmånligt pris.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard