Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Hankook Ventus S1 Evo K107

Hankook Ventus S1 evo K107 Ett sommardäck med låg ljudnivåHankook Ventus S1 evo K107

Hankook Ventus S1 evo K107 är ett Ultra Högt Presterande däck. Den deformeras inte under höga hastigheter samt så upprätthåller den permanent kontakt med marken och ger en korrekt hantering. Sportförare kommer att njuta av detta däck – medans de som tänker på det ekonomiska kommer att jubla till priset av detta sommardäck som finns att beställa på dackonline.se. Dess kostnadseffektiva rullbeteende kommer att ta hand om din plånbok under en lång tid.

Ett sommardäck med låg ljudnivå

Hankook Ventus S1 evo K107 däck är lika effektivt på torr som våt väg på grund av dess goda rullbeteende. Den har en speciell profil som förhindrar vattenplaning och minimerar bullerljud - resultatet är en tyst och bekväm körning. Tidningen "Auto Motor Sport" bekräftade dessa egenskaper på sommardäck testet från 2010 och där bevisade däcket sin prestationsförmåga. Hankook Ventus S1 evo K107 däck kan köpas i storlek från 16 till 22 tum. Vissa specifika storlekar kan även köpas med en punkteringsfri ”RunFlat”, version.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard