ico 08 - 52 50 06 08

Hankook Ventus Prime 2 K115
däck

Hankook

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Modell

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 16968 Kundernas värdering

Smidigt, informativt, bra med länk till däcktest Tomas S., Örebro mer info

Däck News

Michelins nya dubbdäck vinnare i årets vinterdäckstesterMichelins nya dubbdäck vinnare i årets vinterdäckstester
Michelins nya dubbdäck med rekordmånga dubb är nu tillgängligt på marknaden. Däcket X-Ice North 4 vann ... mer info

Jätteurval och toppkvalitet:

  • mer än 100 däckfabrikat och
  • mer än 35.000 däcktyper.
  • Vi levererar endast däck av 1A-kvalitet.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.Hankook Ventus Prime 2 K115

Hankook Ventus Prime 2 K115 är ett sommardäck som tillhör den överlägsna klassen och använder modern teknik. Den har en bionisk profildesign, som är baserad på formen utav en Jaguars tänder. Detta leder till ett bättre grepp i kurvor och ett maximalt grepp i axeln på däcket när hastigheten ökar.

Bra sommardäck på våt väg

I synnerhet våta vägar stressar ett sommardäck till maximum. Men Hankook Ventus Prime 2 K115, som har den så kallade "GripTech" tekniken garanterar en säkrare körning och kortare bromssträckor i regn förhållanden. Vid körning i högre hastigheter eller i snäva kurvor optimeras greppet under dessa regniga och våta förhållanden, detta sker med hjälp av att profilen har en trippel rad. Till detta lägger man till kiselblandningen på däckytan vilket leder till en bättre rullprestanda på våta vägar. Förutom detta, minskar både rullmotståndet och bränsleförbrukningen. På sommardäck testen utförda av ADAC fick Hankook Ventus Prime 2 K115 bara bra betyg. Bland de andra konkurrenterna imponerade Hankook Ventus Prime 2 K115 med sitt rullbeteende på torra vägar, och fick 1.5 för rullstabilitet. Det fanns inga skäl för att kritisera däcket, varken slitage på däckmönster eller bränsleförbrukning - så det handlar inte bara om ett säkert däck, utan också om ett lönsamt. Redan under 2006 vid ett däcktest som utfördes av tidningen "Auto Bild" blev Hankook Ventus Prime 2 K115 positivt anmärkt och det lyckades att komma in i toppklass. Däcket fick högsta betyg på våta vägar. Även vid andra tester som gjorts av specialtidningar har det alltid fått goda betyg.

Fri frakt på dackonline.se

Beställ Hankook Ventus Prime 2 K115 däck som har många fördelar, nu på dackonline.se. På vår online-butik erbjuder vi många däck storlekar för många typer av bilar - Hankook Ventus Prime 2 K115 kan köpas i storlekar från 15 till 17 tum. Vi levererar dem gratis, utan någon fraktkostnad (inom landet) om du köper minst två däck. Om du så önskar kan vi även leverera dem till en bilverkstad som du själv litar på. Det är bara att sätta dit den rätta adressen som leveransadress.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 27.11.2018 02:33