ico 08 - 52 50 06 08

Hankook RA10
däck

Hankook

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Modell

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17310 Kundernas värdering

Smidigt, informativt, bra med länk till däcktest Tomas S., Örebro mer info

Däck News

Samarbete med Citroën i samband med deras 100-årsjubileum för att leverera självkörande elektrisk mobilitetSamarbete med Citroën i samband med deras 100-årsjubileum för att leverera självkörande elektrisk mobilitet
Goodyear presenterar C100, ett specialframtaget konceptdäck utformat för Citroëns nya konceptfordon ... mer info

Riskfritt köp:

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Kör säkert året runt med Hankook Ra10

Att köra en lätt lastbil kan vara både kul och gynnsamt, men det kräver att du har ordentliga däck, som tål mycket. Hankook Ra10 är ett allvädersdäck till lätta lastbilar som är väldigt slitstarka, samtidigt som de ger ett ordentligt grepp, även med tung last. De tre breda spåren trycker under vatten säkert, vilket ökar greppet vid regn, lera och snö. Gummiblandningen som utgör däcket är fri från HA-oljor, vilket gör att de inte släpper ut några miljöskadliga ämnen. Gummiblandningen ser även till att hålla bullernivån nere, vilket gör det bekvämare att köra långa sträckor. Radial är en däckserie som har genomgått många test för att säkerställa hög kvalité och du hittar givetvis däcken till ett bra pris hos oss.

Köpa dina Hankook Ra10 från Europas största däckbutik

Dackonline.se är Europas största däckbutik med våra 25 000 däckmärken från fler än 100 däckmärken. Oavsett om du letar däck till SUV, personbil, lastbil, 4x4 eller för offroad, kommer du att hitta däcken snabbt och enkelt hos oss. Genom att beställa två eller flera däck ger vi dig fri frakt på din order. För att du ska kunna handla extra tryggt erbjuder vi även 30 dagars bytesrätt på ditt köp. Vi samarbetar med 1600 olika monteringsverkstäder i Sverige för att du smidigt ska kunna få däcken monterade.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 21.05.2019 02:33