ico 08 - 52 50 06 08

Goodyear Vector 4 Seasons
däck

Goodyear

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Modell

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17232 Kundernas värdering

Smidigt, informativt, bra med länk till däcktest Tomas S., Örebro mer info

Däck News

Michelin introducerar sportdäck för SUV:ar med hög prestandaMichelin introducerar sportdäck för SUV:ar med hög prestanda
Michelin drivs av innovation. Därför har vi utvecklat Pilot Sport 4 SUV som är riktiga sportdäck anpassade ... mer info

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.Goodyear Vector 4 Seasons

Goodyear Vector 4 Seasons är ett premie åretrunt däck och en partner du kan lita på i alla årstider. Med ”Weather Reactive” tekniken anpassas däcket perfekt till alla väderförhållanden. Ett sommar / vinter däck blir alldeles för hårt och ger inte någon form av greppkontroll, och ett vinterdäck blir överbelastat under sommarperioden. Däremot har ett året runt däck såsom Goodyear Vector 4 Seasons inga ovan nämnda problem på grund av sin utformning med äkta ”SmartTRED” profil. En profil som kan anpassas.

Innovativ teknik för sommar och vinter

Goodyear Vector 4 Seasons däck har en blandning av kisel på däckmönstrets yta, vilket garanterar ett bra grepp både i sommarvärmen och i kalla temperaturer. När man kör under vinterförhållanden kan man se den fördelaktiga effekten av hög densitet av bladen. Resultatet av detta är att det blir ett bra grepp på is och snö. Faktum är att på det här däcket hittar du ett märke, snöflingan märket. Snöflingan är ett säkert tecken på att den är lämplig för vinterbruk. Förutom gummiblandningen på däckmönstrets yta och en speciell kontur i kontaktytan med greppet, så genererar den en mer reducerad körning, eftersom trycket fördelas jämnare i däcket. Resultat blir: lägre bränsleförbrukning. Ett däcks största utmaning är själva snön under vintersäsongen, medan under andra årstider är det våta vägar som kan leda till farliga situationer. En förares värsta mardröm är vattenplaning. Men med Goodyear Vector 4 Seasons däck minimeras riskerna genom profilens innovativa design och bromsprestanda.

Åretrunt däck testvinnare

Goodyear Vector 4 Seasons däck visar alltid sina kvaliteter på däcktester som utförts av specialiserade tidskrifter och bilklubbar. Under 2011 nämnde Tidningen "Autobild” den som "en felfri överlägsen året runt däck". Det här däcket lyckas att få höga poäng vid alla relevanta säkerhetskriterier. Samma år vann det här däcket ADAC:s test och fick höga poäng för både slitage motstånd och bränsleförbrukning Två år senare testade tidningen "Autobild" det här däcket igen. Slutsatsen om testvinnaren var: "ett stabilt året runt däck med köregenskaper på både snöiga och torra vägar". Beställ nu detta året runt däck till ett specialpris. Vid beställning av minst två däck behöver du inte betala fraktkostnader. Du har också möjlighet att skicka däcken direkt till en bilverkstad. Om du inte känner till någon i ditt område, kan du kontrollera och hitta en passande bilverkstad direkt på vår hemsida dackonline.se.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 16.04.2019 02:32