ico 08 - 52 50 06 08

Goodyear Vector 4 Seasons
däck

Goodyear

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Modell

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17310 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Däck News

Samarbete med Citroën i samband med deras 100-årsjubileum för att leverera självkörande elektrisk mobilitetSamarbete med Citroën i samband med deras 100-årsjubileum för att leverera självkörande elektrisk mobilitet
Goodyear presenterar C100, ett specialframtaget konceptdäck utformat för Citroëns nya konceptfordon ... mer info

Snabb och bekväm service:

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 3 - 5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Goodyear Vector 4 Seasons

Goodyear Vector 4 Seasons är ett premie åretrunt däck och en partner du kan lita på i alla årstider. Med ”Weather Reactive” tekniken anpassas däcket perfekt till alla väderförhållanden. Ett sommar / vinter däck blir alldeles för hårt och ger inte någon form av greppkontroll, och ett vinterdäck blir överbelastat under sommarperioden. Däremot har ett året runt däck såsom Goodyear Vector 4 Seasons inga ovan nämnda problem på grund av sin utformning med äkta ”SmartTRED” profil. En profil som kan anpassas.

Innovativ teknik för sommar och vinter

Goodyear Vector 4 Seasons däck har en blandning av kisel på däckmönstrets yta, vilket garanterar ett bra grepp både i sommarvärmen och i kalla temperaturer. När man kör under vinterförhållanden kan man se den fördelaktiga effekten av hög densitet av bladen. Resultatet av detta är att det blir ett bra grepp på is och snö. Faktum är att på det här däcket hittar du ett märke, snöflingan märket. Snöflingan är ett säkert tecken på att den är lämplig för vinterbruk. Förutom gummiblandningen på däckmönstrets yta och en speciell kontur i kontaktytan med greppet, så genererar den en mer reducerad körning, eftersom trycket fördelas jämnare i däcket. Resultat blir: lägre bränsleförbrukning. Ett däcks största utmaning är själva snön under vintersäsongen, medan under andra årstider är det våta vägar som kan leda till farliga situationer. En förares värsta mardröm är vattenplaning. Men med Goodyear Vector 4 Seasons däck minimeras riskerna genom profilens innovativa design och bromsprestanda.

Åretrunt däck testvinnare

Goodyear Vector 4 Seasons däck visar alltid sina kvaliteter på däcktester som utförts av specialiserade tidskrifter och bilklubbar. Under 2011 nämnde Tidningen "Autobild” den som "en felfri överlägsen året runt däck". Det här däcket lyckas att få höga poäng vid alla relevanta säkerhetskriterier. Samma år vann det här däcket ADAC:s test och fick höga poäng för både slitage motstånd och bränsleförbrukning Två år senare testade tidningen "Autobild" det här däcket igen. Slutsatsen om testvinnaren var: "ett stabilt året runt däck med köregenskaper på både snöiga och torra vägar". Beställ nu detta året runt däck till ett specialpris. Vid beställning av minst två däck behöver du inte betala fraktkostnader. Du har också möjlighet att skicka däcken direkt till en bilverkstad. Om du inte känner till någon i ditt område, kan du kontrollera och hitta en passande bilverkstad direkt på vår hemsida dackonline.se.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 21.05.2019 02:32