Goodyear Excellence
däck

Goodyear

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Modell

Däck News

Som partner till MissionH24 banar Michelin and Symbio väg för framtidens motorsportSom partner till MissionH24 banar Michelin and Symbio väg för framtidens motorsport
Michelin och Symbio har gått samman som särskilda partners till MissionH24-programmet för att utveckla ...

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17884 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Många betalningsmöjligheter:

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Goodyear EXCELLENCE

Goodyear Excellence är ett sommardäck med utmärkt grepp på både våta och torra vägar. Det enastående greppet gör denna profil till ett av de bästa däcken i sin prisklass. Det visar sin kvalitet i synnerhet i regnigt väder, på grund av den förbättrade kiselföreningen. Detta resulterar i kortare bromssträckor, på grund av utmärkt kontakt med väg ytan.

Längre livslängd på däcken på grund av jämn slitage

Goodyear EXCELLENCE däck är en favorit bland sportbilförare som kör i höga hastigheter. Dess stabila axel hjälper till att upprätthålla ett fast grepp vid kurvtagning. Då trycket fördelas jämnt över däcket, blir det möjligt för jämnt däckmönster slitage, vilket i sin tur ger en förbättrad körupplevelse och bättre hantering. Ett annat skäl för oss att rekommendera detta sommar däck är det optimerade Goodyear EXCELLENCE däckmönster konstruktionen, vilket minskar buller och ger en mjuk och tyst körupplevelse. I branschtidningen "Autozeitung" i nummer 16/2008, beskrev Goodyear EXCELLENCE däcket som ett väl avrundat däck som kan uppnå betydande resultat på både våta och torra vägar. Ett år senare, visar tidningen "Auto Bild" stora hanterings performans. Skaffa detta enastående däck till ett bra pris redan idag från dackonline.se. Även ”Punkteringsfria däck” versionen finns tillgänglig i vissa storlekar.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 29.06.2020 04:20