Goodyear Excellence
däck

Goodyear

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Modell

Däck News

PRESTANDA OCH SÄKERHET I FOKUS VID UTVECKLINGEN AV 78 NYA DÄCK FRÅN PIRELLIPRESTANDA OCH SÄKERHET I FOKUS VID UTVECKLINGEN AV 78 NYA DÄCK FRÅN PIRELLI
Det senaste tekniska samarbetet mellan Pirelli och BMW Group drivs för att nå högsta prestanda och säkerhet. ...

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18242 Kundernas värdering

Smidigt, informativt, bra med länk till däcktest Tomas S., Örebro mer info

Snabb och bekväm service:

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 3 - 5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Goodyear EXCELLENCE

Goodyear Excellence är ett sommardäck med utmärkt grepp på både våta och torra vägar. Det enastående greppet gör denna profil till ett av de bästa däcken i sin prisklass. Det visar sin kvalitet i synnerhet i regnigt väder, på grund av den förbättrade kiselföreningen. Detta resulterar i kortare bromssträckor, på grund av utmärkt kontakt med väg ytan.

Längre livslängd på däcken på grund av jämn slitage

Goodyear EXCELLENCE däck är en favorit bland sportbilförare som kör i höga hastigheter. Dess stabila axel hjälper till att upprätthålla ett fast grepp vid kurvtagning. Då trycket fördelas jämnt över däcket, blir det möjligt för jämnt däckmönster slitage, vilket i sin tur ger en förbättrad körupplevelse och bättre hantering. Ett annat skäl för oss att rekommendera detta sommar däck är det optimerade Goodyear EXCELLENCE däckmönster konstruktionen, vilket minskar buller och ger en mjuk och tyst körupplevelse. I branschtidningen "Autozeitung" i nummer 16/2008, beskrev Goodyear EXCELLENCE däcket som ett väl avrundat däck som kan uppnå betydande resultat på både våta och torra vägar. Ett år senare, visar tidningen "Auto Bild" stora hanterings performans. Skaffa detta enastående däck till ett bra pris redan idag från dackonline.se. Även ”Punkteringsfria däck” versionen finns tillgänglig i vissa storlekar.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 18.01.2021 03:38