Goodyear Eagle LS2
däck

Goodyear

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Modell

Däck News

Nya MICHELIN Pilot Sport Cup N3 för Porsche 911 GT3 Cup (992)Nya MICHELIN Pilot Sport Cup N3 för Porsche 911 GT3 Cup (992)
I över 20 år har Michelin och Porsche, som nära tekniska partners, samarbetat vid utvecklingen av däck ...

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18236 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Goodyear däck EAGLE LS2

Goodyear är verksam sedan år 1898 och är ett av de största företagsnamnen inom däcktillverkning. Detta anrika varumärke representeras idag av ett brett utbud av premiumprodukter, för nästan alla typer av hjulfordon som finns i vår tillvaro - vare sig det är personbilar, racerbilar, jättestora jord-mover fordon eller även flygplan. Goodyear har verkligen inte ignorerat trenden mot mer avancerade all-säsongdäck som klarar av både utmanande klimatförhållanden och allt snävare regler. Goodyear EAGLE LS2 är en teknisk ”kraftrunda” som inte bara blandar egenskaperna utav sommar- och vinterdäck, men även komforten och effektiviteten i touringdäck med hanteringsfiness av prestandamodeller.

Säkerhet förbättras genom kvalitet

Goodyear EAGLE LS2 är en mycket balanserad produkt, med utmärkt all-väderperformans. Tillverkaren har en teknik som kallas för "Ultra Wet Traction" (Ultra Våt Väggrepp) – detta kommer att intressera framför allt många svenska bilister. Vattenevakuering sker mycket effektivt undertill däcket under resande fot med hjälp av slitbanans fyra breda runtomgående spår och rader av vinklade sajpningar. Den avancerade gummiblandningen förblir smidig och effektiv i alla vädertillstånd, och ger utmärkt bromsprestanda - särskilt i det våta.

En av våra bästa rekommendationer för bilister som värdesätter kvalitet och säkerhet är definitivt Goodyear Eagle LS2. Det erbjuder stabilitet och komfort i alla väder, lågt bullerljud och god bränsleekonomi gör den särskilt väl lämpad för långa körningar. Om du köper minst två Goodyear Eagle LS2 däck från vår webbutik så kommer vi att erbjuda dig gratis leverans inom Sverige. På dackonline.se kan du handla online både tryggt och bekvämt!

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 11.01.2021 04:04