ico 08 - 52 50 06 08

Goodride SW608
däck

Goodride

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Modell

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17310 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Däck News

Samarbete med Citroën i samband med deras 100-årsjubileum för att leverera självkörande elektrisk mobilitetSamarbete med Citroën i samband med deras 100-årsjubileum för att leverera självkörande elektrisk mobilitet
Goodyear presenterar C100, ett specialframtaget konceptdäck utformat för Citroëns nya konceptfordon ... mer info

Riskfritt köp:

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Prisvärt Goodride-däck som gör att du kan köra tryggt på vinterväglag

Ett jämförelsevis billigare pris behöver inte betyda att däcket inte har god kvalité. Det bevisar Goodride däck mycket väl. Det kvittar om det så än är sommardäck eller vinterdäck som du söker, Goodride däck har det med god kvalité och till väldigt bra priser. Goodride däck är vana att arbeta med däck och har tagit fram flera olika varianter till bilar men också till tyngre fordon så som exempelvis bussar och traktorer. Dem vet hur dem ska handskas med däck och dem gör det mycket bra.

Goodride sw608 är ett mycket bra däck för vinterns alla väglag. Det V-formade mönstret slussar snabbt och smidigt bort snö och slask och skapar en bra kontakt med körbanan så att du känner att du har gått fäste och god styrförmåga. Mönstret i däcket minskar risken för vattenplaning ordentligt vilket är mycket viktigt på våta underlag. Både på torra och våta underlag så skapar sw608 ett bra fäste som gör att du känner dig säker på vägen. Komforten i ditt körande är hög och du har en enkel styrförmåga. Däcket är slitstarkt och kommer att hålla en längre tid om du tar hand om det väl.

Detta är absolut ett bra och säkert däck till ett väldigt bra pris. Det är svårt att hitta däck med lika bra egenskaper i denna prisklass. Goodride sw608 kan du hitta i flera olika storlekar och dem finns till en mängd olika bilmodeller. Goodride har skapat många trygga och väldigt nöjda förare, framförallt i norden men också i andra kyligare delar av världen. Som exempelvis Kanada där just Goodride däck kommer ifrån.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 21.05.2019 02:32