ico 08 - 52 50 06 08

Goodride SW608
däck

Goodride

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Modell

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17232 Kundernas värdering

Smidigt, informativt, bra med länk till däcktest Tomas S., Örebro mer info

Däck News

Michelin introducerar sportdäck för SUV:ar med hög prestandaMichelin introducerar sportdäck för SUV:ar med hög prestanda
Michelin drivs av innovation. Därför har vi utvecklat Pilot Sport 4 SUV som är riktiga sportdäck anpassade ... mer info

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.Prisvärt Goodride-däck som gör att du kan köra tryggt på vinterväglag

Ett jämförelsevis billigare pris behöver inte betyda att däcket inte har god kvalité. Det bevisar Goodride däck mycket väl. Det kvittar om det så än är sommardäck eller vinterdäck som du söker, Goodride däck har det med god kvalité och till väldigt bra priser. Goodride däck är vana att arbeta med däck och har tagit fram flera olika varianter till bilar men också till tyngre fordon så som exempelvis bussar och traktorer. Dem vet hur dem ska handskas med däck och dem gör det mycket bra.

Goodride sw608 är ett mycket bra däck för vinterns alla väglag. Det V-formade mönstret slussar snabbt och smidigt bort snö och slask och skapar en bra kontakt med körbanan så att du känner att du har gått fäste och god styrförmåga. Mönstret i däcket minskar risken för vattenplaning ordentligt vilket är mycket viktigt på våta underlag. Både på torra och våta underlag så skapar sw608 ett bra fäste som gör att du känner dig säker på vägen. Komforten i ditt körande är hög och du har en enkel styrförmåga. Däcket är slitstarkt och kommer att hålla en längre tid om du tar hand om det väl.

Detta är absolut ett bra och säkert däck till ett väldigt bra pris. Det är svårt att hitta däck med lika bra egenskaper i denna prisklass. Goodride sw608 kan du hitta i flera olika storlekar och dem finns till en mängd olika bilmodeller. Goodride har skapat många trygga och väldigt nöjda förare, framförallt i norden men också i andra kyligare delar av världen. Som exempelvis Kanada där just Goodride däck kommer ifrån.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 16.04.2019 02:32