Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

General GRABBER UHP

General Grabber Uhp - valet för 4x4 och SUV

Kör säkert med General Grabber Uhp, ett perfekt val för dig som kör en motorstark 4x4 eller ett SUV-fordon. Däckens silica-gummiblandning ger ett optimalt väggrepp på både torra och våta väglag. Dessutom ger däcket maximal komfort även vid högre hastigheter. Mönsterspåren lämpar sig främst för körning på asfalt men klarar även av körning på lätt terräng utan några som helst problem. Däckmönstret hjälper också till ge dig en tystare mer behaglig bilkörning. Köp prisvärda General Grabber och kör tryggt på alla typer av vägar. Tycker du att det är svårt att välja däck? Vi på dackonline.se ser till att du alltid hittar en däckmodell för just ditt fordon. Klicka hem dina nya däck i lugn och ro online. Utbudet rymmer även däck från märken som till exempel Continental.

Prissvärda General Grabber Uhp med 30-dagars returrätt

Dackonline.se är Europas största onlineshop för däck. Vi har självklart däck från de största tillverkarna och här ges du alltid bra priser. Utbudet rymmer däck liksom fälgar för alla biltyper och däckstorlekar. I det stora utbudet hittar du modeller från över 100 olika däckproducenter. Därutöver samarbetar vimed över 1600 monteringspartners över hela landet. Leveranserna är givetvis snabba. Gör din beställning av däck redan nu! Vi är din leverantör av däck på webben och du erbjuds alltid en rad betalningsmöjligheter. Dessutom ingår alltid 30-dagars returrätt.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard