ico 08 - 52 50 06 08

General GRABBER AT
däck

General

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Modell

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17232 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Däck News

Michelin introducerar sportdäck för SUV:ar med hög prestandaMichelin introducerar sportdäck för SUV:ar med hög prestanda
Michelin drivs av innovation. Därför har vi utvecklat Pilot Sport 4 SUV som är riktiga sportdäck anpassade ... mer info

Jätteurval och toppkvalitet:

  • mer än 100 däckfabrikat och
  • mer än 35.000 däcktyper.
  • Vi levererar endast däck av 1A-kvalitet.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.Praktiska Grabber AT-däck från General

Så tidigt som 1915 bestämde sig Ohio-bon William F. O’Neil för att starta en egen verksamhet. Branschen var given, då han dittills arbetat för däckmärket Firestone och drivit en franchise. Men när antalet andra franchise-ägare växte, påverkades O’Neils affärer negativt. Då tog han alltså steget att grunda en egen firma under namnet General Tires. Den tidigare arbetsgivaren hade plötsligt fått en konkurrent som trotsade alla de svårigheter första världskriget innebar på nordamerikansk mark. Med detta i åtanke passar Generals aktuella slogan, ”100 år av äventyr”, ovanligt väl. Och fler äventyr lär det bli! I vårt sortiment på dackonline.se erbjuder vi nämligen märkets slitstarka terrängdäck General Grabber AT.

Amerikansk kvalitet för svensk terräng året om

Grabber AT är ett utmärkt alternativ när du vill skaffa nya terrängdäck som du kan använda året om till din 4 x 4. Modellen har försetts med självrensande däckmönster som dessutom levererar stark dragkraft och hög prestanda. I vår shop på dackonline.se hittar du ett brett produktutbud med General-däck och en mängd andra högkvalitativa varor till fördelaktiga priser. Hos oss handlar du allt från vinter- och sommardäck och separata fälgar till kompletta hjul och tillbehör snabbt och smidigt på nätet.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 16.04.2019 02:31