Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Firestone Multiseason

Kör lugnt med Firestone Multiseason året runt

Firestone Tire & Rubber Company är företaget bakom Firestonedäcken. Det amerikanska företaget grundades år 1900 i Akron, Ohio och är idag en del av Bridgestone. Från början tillverkades däcken för hästdragna fordon men när bilarna tog över transporterna så började produktionen av bildäck att ta fart. Idag är företaget mycket stort och producerar årligen fler däck än man kan föreställa sig. Men de ger tillbaka en del av sina vinster. De miljökompenserar varje år genom att plantera gummiträd i Västafrika och ser till att de anställdas barn får gratis skolgång. Företagets framgångar beror naturligtvis på att deras produkter är populära. Däcken som produceras vid företaget är slitstarka och pålitliga. En av modellerna är Firestone Multiseason. Det 3PMSF märkta däcket passar utmärkt till 4X4 fordon och fungerar bra året runt. Köp billiga däck från dackonline.se. Här hittar du allt ifrån Firestone till Goodyear i sortimentet.

Firestone Multiseason är ett prisvärt däck som passar under alla perioder av året. Slitbanan är utformad med extra spår och kanaler som leder undan vatten så att du får bra grepp på underlaget. Symbolen med snöflingan är dessutom ett bevis på hur effektivt däcket är i snö. Trots att däcket är utformat för att fungera bra på kalla och våta underlag så är det också utmärkt vid körning under sommarhalvåret. Glöm jobbet med att lägga om till vinterdäck på hösten. Köp istället nya däck från dackonline.se och kör lugnt hela året på samma däck. Vi har det som du behöver till din bil från Firestone, Continental och många andra för att din körupplevelse ska bli så säker och behaglig som möjligt.

Köp Firestone Multiseason på nätet till bra pris

Dackonline.se har däck för hela året till rätt pris. Handla idag och få dina varor snabbt levererade så att du kan börja använda dem snart. I vårt breda sortiment med över 100 märken är det lätt att hitta något som passar ditt fordon.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard