ico 08 - 52 50 06 08

Dunlop SP Sport 01
däck

Dunlop

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Modell

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17038 Kundernas värdering

Smidigt, informativt, bra med länk till däcktest Tomas S., Örebro mer info

Däck News

Pirelli belönas av RobecoSAM för sitt hållbarhetsarbetePirelli belönas av RobecoSAM för sitt hållbarhetsarbete
Pirelli har tilldelats guld i RobecoSAM’s årliga hållbarhetsklassificeringen. Pirelli är den enda inom ... mer info

Snabb och bekväm service:

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 3 - 5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.Dunlop SP SPORT 01

Dunlop SP SPORT 01 är ett premium sommardäck som ger maximal säkerhet under alla väderförhållanden. Den har en asymmetrisk profil som är uppdelad i tre områden. De tillåter olika egenskaper:

  • Sportiga köregenskaper
  • Minimerad risk för vattenplaning
  • Hög körkomfort

En kontinuerlig mittribba förbättrar körstabilitet och styrprecisionen - eftersom spåren är asymmetriskt arrangerade optimeras vidhäftningen på vägen.

Även vid höga hastigheter erbjuder Dunlop SP SPORT 01 en bekväm resa och god stabilitet. Detta uppnås genom den så kallade ”Jointless Belt” vilket gör att däcket endast smärre deformeras när hastighetsmätaren är på sin högsta gräns - även i kurvor erbjuder den högsta möjliga stabilitet. Gummiblandningen är tillverkad av massivt kiseldioxid - detta har en positiv effekt på greppet och förkortar bromssträckan. De slitbaneblocken är utformade så att de sprider vattnet ordentligt och lämnar små möjligheter för vattenplaning.

Bra betyg på sommardäck testet

Blockets utformning av profilen har valts så att däcket knappt vibrerar - resultatet är en mer komfortabel körning. På grund av den speciella slitbanemönsteret slits profilen ut långsamt och jämnt vilket ökar dess användningsperiod. Dunlop SP SPORT 01 har lågt rullmotstånd - och således är bränsleförbrukningen inte ett problem - ADAC sommar däcktestet gav en 1,8 i rating. Ännu bättre visade sig vara den översyn för prestanda på torra vägar. Här fick Dunlop SP SPORT 01 till exempel en 1,3 för dens kort bromssträcka och även på en våt bana gick däcket bra och blev certifierad av ADAC som en "mycket balanserat däck" och "mycket bra i alla säkerhetsrelaterade ämnesområden."

Finns i många olika storlekar

Prestige tidningar kom till liknande domar och rekommenderar Dunlop SP SPORT 01 som en bra sommar profil. Inte förgäves används den av många biltillverkare som originalutrustning för sina modeller exempelvis Opel Corsa och VW Caddy. Du kan få däcket på dackonline.se för många bilmodeller. Beställ den idag och dra nytta av vår fria frakt (på order av 2 däck eller mer). På begäran kan vi leverera däcken direkt till en passande station. Du behöver inte ha någon i ditt område? Titta då på listan över våra monteringspartners som finns i din närhet och hitta en pålitlig service som kan hjälpa dig med däcket bytet.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 19.02.2019 02:33