ico 08 - 52 50 06 08

Continental ContiIceContact
däck

Continental

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Modell

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17559 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Däck News

PIRELLI P ZERO WORLD ÖPPNAR I MELBOURNE OCH GER GLOBAL TÄCKNINGPIRELLI P ZERO WORLD ÖPPNAR I MELBOURNE OCH GER GLOBAL TÄCKNING
DET FEMTE FLAGSKEPPET GER NU PIRELLI GLOBALA TÄCKNINGEn anläggning om 1 200 kvadratmeter inkluderar ... mer info

Jätteurval och toppkvalitet:

  • mer än 100 däckfabrikat och
  • mer än 35.000 däcktyper.
  • Vi levererar endast däck av 1A-kvalitet.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Continental ContiIceContact dubbdäck

ContiIceContact är marknadens nya däck, och vi vågar påstå att det nästan är ett unikum. Det här dubbdäcket levererar inget annat än hög kvalitet rakt igenom, och har en exceptionell hög säkerhetsnivå även under vintersäsongen, där snö och is gör även de mjukaste vägar svåra och förrädiska. Tillverkaren Continental har tagit fasta på de egenskaper som gjorde föregångaren till ett prisvinnande däck, och jobbat stenhårt för att göra det ännu bättre. Vad sägs till exempel om en förbättrad bromsförmåga på is med hela 11 %? Eller en helt ny utvecklad dubbdesign, med längre greppkanter som är förankrade i däcket på ett unikt sätt och därmed ger ett mycket säkrare grepp? Vi är övertygade om att ContiIceContact kommer att vinna minst lika många tester som dess föregångare, eller fler!

Fri frakt!

När du köper ett dubbdäck från Continental kan du förvänta dig hög kvalitet rakt igenom, och det gäller självklart oss också. Varför betala massa dolda avgifter när du kan få fri frakt via oss? När du handlar dina ContiIceContact ingår fri frakt och 30 dagars öppet köp, så att du verkligen kan välja det som är bäst för dig. Med det här däcket får du en maximal säkerhet rakt igenom, från klicket på webbplatsen till körupplevelsen i sig.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 12.11.2019 02:30