Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Apollo Altrust+

Apollo Altrust är prisvärda och pålitliga kvalitetsdäck

Apollo Altrust är ett prisvärt sommardäck från den betrodda tillverkaren Apollo. Företaget har varit verksamt sedan 1970-talet, och har idag en omsättning på omkring 2,3 miljarder dollar. Antalet anställda uppgår till inte mindre än16 000 personer. De levererar däck till över 100 länder, som är fördelade över världens samtliga kontinenter. I koncernen ingår även varumärket Vredestein. Altrust är en av totalt åtta olika däcktyper som erbjuds av Apollo. I sortimentet hittar du såväl sommar- som vinterdäck, i varierande prisklasser. Apollos produkter är i grunden mycket prisvärda, men att köpa dem online hjälper dig att spara ytterligare litet pengar. Genom att göra ett bra köp, kan du komma över prisvärda däck, som i kvalitet mycket väl kan mäta sig med mer välkända tillverkare som Michelin.

Apollo Altrust är sommardäck som erbjuder god väghållning, oavsett underlag. De är förstärkta för att erbjuda ökat skydd mot skador som kan uppstå när bilen är parkerad. Därtill har de en nyligen förbättrad konstruktion, som bidrar till minskad bränsleförbrukning, bland annat tack vare nya material. Dessa nya däckmaterial garanterar också att väghållningen förblir god även på våta underlag. Risken för vattenplaning minimeras därtill genom att ytorna som har kontakt med vägen, ges en mer rundad profil. Med Altrust-däck får du dessutom goda bromsegenskaper, genom det styva däckmönstret. Däckens bullernivå är angiven till 72 Db. Apollo är en erfaren däcktillverkare som erbjuder dig en bra produkt till ett bra pris. Många tillverkare av kvalitetsdäck, som exempelvis Michelin och Goodyear, har svårt att matcha den prisvärdhet som utmärker Apollos sortiment.

Apollo Altrust är sommardäcken för prismedvetna konsumenter med höga krav

Om du köper två eller fler däck genom dackonline.se, får du gratis frakt. Utöver Apollo Altrust erbjuds du ett urval från 100 olika tillverkare, som förser oss med 25 000 däckprofiler. Detta är förmodligen din bästa chans att handla kvalitetsdäck billigt!

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard