Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Achilles Winter 101

Kombinationen av säkerhet och sportighet heter Achilles winter 101

Achilles arbetar mycket med olika sorters däck, framförallt så har dem inriktat sig på sportbilar. Och eftersom att dem är väldigt inriktade på just sportkörning så är greppet oerhört viktigt för dem. Att ha bra fäste på banan är mer än viktigt.

Achilles är framgångsrika däcktillverkare just inom sport och det händer ofta att dem syns ute på banorna. Dem lever för spelen och gör alltid sitt yttersta för att bli bättre. De arbetar också med att ta fram bra och greppvänliga vinterdäck som är enkla att köra med genom snön. Det ska vara kul att köra och det ska vara enkelt att köra. Med däck från Achilles så blir det också det.

Har du längtat efter att köra igenom snön med lätthet? Achilles winter 101 är ett däck speciellt framtaget för att uppnå en väldigt lång hållbarhet med ett fast grepp som tar dig genom drivor. Achilles winter 101 har en sportig prestanda och du kan nu hantera din bil på ett mer exakt vis. Varje rörelse räknas och bilen blir mer följsam och lättstyrd. Mönstret är utformat på så vis att du får bra fäste på snöbeklädda vägar men även på is. Mönstret är också utformat för att du ska undan komma vattenplaning och även glid i slask.

Detta är absolut ett däck med bra prestanda och greppförmåga. Ett däck som passar lika bra att köra med inne i staden som ute på snöklädda landsvägar. Ett bra däck för dig som kör korta runder men även för dig som är ute och kör långa sträckor flera gånger i månaden.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard