ico 08 - 52 50 06 08

Achilles ATR Sport
däck

Achilles

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Priskategori

Märke

Modell

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 16784 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Däck News

Pirelli passerar 500 homologerade säkerhetsdäckPirelli passerar 500 homologerade säkerhetsdäck
mer info

Riskfritt köp:

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.Achilles ATR Sport är däcket som gör bilen sportigare och säkrare

Achilles har varit ett målmedvetet och ambitiöst däckföretag ända sedan starten och har sedan dess tillverkat flera olika däck som har tagit marknaden med storm. Idag finns Achilles produkter på olika bilar som personbilar, SUV:s och kupéer runt om i världen och användarna kan alltid känna sig trygga på vägen. Med sin innovativa produktion har Achilles skapat sig ett rykte om att vara ett slags riktmärke för kvalitet inom däckindustrin.

Achilles är mer eller mindre kända i hela världen och sedan 2004, när en ny ägare och en ny ledning tog över, har företagets försäljning ökat riktigt kraftigt samtidigt som företagsnamnet växer sig större och större. Achilles har idag satsat en hel del för att tävla mot de stora däckjättarna både inom kvalitet, teknisk utrustning, innovativa produktionsmetoder, säkerhet och miljötänk. Med andra ord är detta ett företag som bara växer och växer och snart är det inte helt omöjligt att de konkurrerar med de stora bolagen.

Achilles ATR Sport är ett riktigt bra däck som både är säkert och sportigt. Med ett specialutvecklat mönster som inte bara ser snyggt ut, utan även kommer med egenskaper som både höjer säkerheten vid till exempel vattenplaning och inbromsning samtidigt som det ger en behaglig körupplevelse. Oavsett om väglaget är vått eller torrt så kan du lita på att Achilles ATR Sport håller dig på plats på vägen, även vid skarpa kurvor där väglaget är vått. Detta är ett utmärkt däck som kommer med ett riktigt bra pris.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 17.07.2018 02:27