Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Achilles 2233

Archilles 2233 ett däck som ger dig bra grepp i sommarens alla väder

Archilles 2233 är ett sommardäck som klarar av alla sommarens olika väderlekar. Däcket får bra grepp både på de torra väglagen men också på de väglag som är våta. Både under de dagar som är svala och de som är varma så håller sig däcken i gott skick och behåller sitt fäste utan problem.

Kanalerna som finns i däckets mönster hjälper till att dränera i de fallen då väglaget är vått. Genom kanalerna kan vattnet som finns på vägbanan forslas bort och däcket får på så sätt bättre grepp på vägbanan eftersom att där då inte finns någonting som stör eller blir halt.

Däcket håller sin prestanda både i höga hastigheter och i skarpa kurvor. Detta är ett däck som skulle kunna platsa på vilken bil som helst med tanke på dess egenskaper. Detta är ett däck du kan lita på oavsett om du kör inne i stan eller ute på motorvägen. Egenskaperna bestå och finns till som en trygg hjälpande hand i vått och torrt.

Med Archilles 2233 kan du känna dig trygg oavsett om du bor mitt inne i staden eller om du bor ute på landet. Detta är ett bra standarddäck med väldigt god prestanda som kan ta dig fantastiskt långt om du så vill. Ett bra val för föraren som färdas runt mycket på alla möjliga vägar i alla möjliga väder under sommaren då det kan vara både varmt och kallt från dag till dag.

dackonline.se kan du få Archilles 2233 sommardäck till ett överkomligt pris - så beställ redan idag!

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard