Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Aktuell information om COVID-19 på dackonline.se

Kära kunder,

på grund av den ökande spridningen av coronavirus vill vi uppdatera om den aktuella situationen. De mätningar som gjorts för att förhindra ytterligare spridning av viruset, begränsar inte våra tjänster eller leverans av varor.

Detta betyder att du fortfarande kan välja och köpa dina däck och kompletta hjul som vanligt online från vår butik.

Om din beställning bör ändras på grund av kortsiktiga åtgärder, meddelar vi dig omedelbart och håller dig uppdaterad om din orderstatus ofta.

Vi rekommenderar vidare att du kontrollerar följande när du väljer din leveransadress:

Om du väljer ett företag som leveransadress, se till att det fortfarande är öppet under arbetstid. Kontrollera alternativt att leveransservice fortfarande kan släppa dina paket på respektive plats.

Om du väljer en av våra många passande partner, informera dig själv om filialen eller garaget för närvarande är öppet.

Vi följer hela tiden situationen tillsammans med våra partners och myndigheter för att säkerställa en säker och smidig leveransprocess. Naturligtvis förblir våra kundtjänster din kontaktpunkt och hjälper dig gärna när det gäller frågor eller frågor.

Uppdatering via telefon / callcenter: Våra anställdas hälsa är viktig för oss - så länge det är möjligt att arbeta säkert i våra callcenter och det inte finns några officiella krav på stängning, kan vi fortfarande nås via telefon.

Du kan hitta alla sätt att kontakta oss här!

Håll dig säker och frisk - ditt dackonline.se-team