Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Komfort möter sport. Bättre egenskaper med tysk teknologi.

Komfort möter sport. Bättre egenskaper med tysk teknologi.

PremiumContact™ 6

  • Ny gummiblandning maximerar däckets våtgrepp och livslängd
  • PremiumContact™ 6 ger högre körkomfort och mycket tystare gång
  • Längsgående mönsterspår med asymmetrisk design och makroblock ger sportiga köregenskaper
Få dina däck

En riktig premiumupplevelse. I framkant när det kommer till utveckling av däck.

Teknisk information.

Maximal bromsförmåga på vått underlag och förbättrad livslängd tack vare den nyutvecklade gummiblandningen. Silicans kristallstruktur i slitbanans gummiblandning ger överlägsen bromsförmåga, i synnerhet på våta vägar. Samtidigt som säkerhetsprestandan bibehålls på högsta nivå har däckets livslängd förbättrats rejält - en motsägelse inom däckkonstruktion som nu fått en lösning
Högre körkomfort med optimerad kontaktyta. Polymerblandningen är optimerad för att vara slitstark och ger en enastående förbättring av livslängden på mer än 15 %. Den nya konturen har förbättrat kontaktytan och slitbanans hållbarhet vid daglig körning för alla typer av fordon. Dessutom innebär mönsterdesignen ökad körkomfort och lägre ljudnivå i kupén.
Sportig körning i alla bilar tack vare mönsterdesignen. Den avancerade och framgångsrika makroblock-strukturen från SportContact™ 6 ger däcket maximal kontroll och kurvstabilitet vid behov. Utformningen tillåter ultimat överföring av sidokrafter. Dessutom ger den asymmetriska designen av mönsterspåren ökad styvhet åt mönstret och minskad deformation av mönsterklackarna, något som ger bättre väggrepp vid kurvtagning.