Vi levererar: fortsätt att beställa säkert och enkelt med oss!

09.04.2020

Kära kunder,
Först och främst hoppas vi att ni och era familjer, anställda och kollegor mår bra. Ni ska även veta att vi förblir er pålitliga partner även i dessa stormiga tider. Ni kan fortsätta att beställa säkert och enkelt med oss: vi levererar som vanligt, bara inte lika snabbt på vissa platser. Vi – teamen hos Delticom, dinadack.com, dackonline.se och mcdackonline.com– kommer fortsätta att finnas där för er, delvis från våra hemkontor. Våra lager är stora och vi bearbetar beställningarna samma dag.
Vi vet att det är viktigt att bibehålla vår service och finnas tillgängliga för våra kunder och partners. I våra lager jobbar vi på större avstånd enligt de utökade riktlinjerna för säkerhet, och därför kan leveranstiderna vara lite längre. Tack vare våra proaktiva inköp har vi försäkrat att våra lager kan möta alla era behov i det långa loppet, även om flaskhalsar uppstår vid senare leveranser, och ni kan lita på oss som er partner och produktkälla.
Personligen vill vi önska er, era familjer och era vänner god hälsa under de rådande omständigheterna. Vidare önskar vi även att ni går oskadda ur detta rent arbetsmässigt.
Alla de bästa!

Dina team från  dinadack.com, dackonline.se och mcdackonline.com


20 från 36 News (1 - 20)

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG