ico 08 - 52 50 06 08

Säkerhet som sätter sina spår bättre grepp med tysk teknologi.

Nya EcoContact™ 6

  • Låg bränsleförbrukning tack vare en förbättrad silica-blandning samt däckmönster.
  • Förbättrad livslängd tack vare den nya gummiblandningen Green Chili™ 2.0.
  • Optimerade kör- och säkerhetsegenskaper.
Köp dina däck här ›

Högteknologiska däck till din bil. Prestanda för ett brett utbud av bilar.

Teknisk information.

Med den nya generationen Green Chili™ kompletteras Eco-serien med den senaste och mest avancerade gummiblandningstekniken:  
Låg bränsleförbrukning tack vare en förbättrad silica-blandning samt däckmönster. EcoContact™ 6 har en optimal balans mellan gummiblandning och däckstorlek. Den högteknologiska gummiblandningen Green Chili™ 2.0 har ett optimerat nätverk med robusta kopplingar mellan gummit och silican. Det gör däcket extra adaptivt beroende på olika vägförhållanden vilket i slutändan leder till att rullmotståndet har förbättrats med 15%.  
Förbättrad livslängd tack vare den nya gummiblandningen Green Chili™ 2.0. Den högteknologiska gummiblandningen Green Chili™ 2.0 anpassar sig efter vägunderlaget vilket gör att gummit slits långsammare. Det resulterar i att däcket får 20% längre livslängd.  
Optimerade kör- och säkerhetsegenskaper. EcoContact™ 6 erbjuder skräddarsydda däckmönster vilket resulterar i bästa möjliga säkerhetsegenskaperna på både vått och torrt underlag. De nya asymmetriska ribborna och sajpningarna gör att däcket har optimal kontakt med vägen vilket bland annat förbättrar säkerheten vid filbyten.  
Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 104