ico 08 - 52 50 06 08

Nästa nordiska mästare i vinter.

VikingContact™ 7

  • Ny nordisk gummiblandning med perfekt grepp på både isiga och våta vägbanor.
  • Nyutvecklad mönsterdesign ger säkert skydd mot vatten- och slaskplaning.
  • Fantastiska bromsegenskaper på snöiga och isiga underlag.
Mer information ›

Perfekt prestanda för varierat nordiskt klimat. För personbilar och SUV:ar

Teknisk information.

Ny nordisk gummiblandning med perfekt grepp på både isiga och våta vägbanor. En gummiblandning som håller sig flexibel även vid riktigt låga temperaturer är avgörande när det gäller väggrepp för vinterdäck. Gummiblandningen i nya VikingContact™ 7 ger säkrare grepp på både vintervägar och på våt och torr vinterbarmark. Något som inte hade varit möjligt att kombinera utan att använda en mycket hög andel av innovationen "Active Grip Silica" i gummiblandningen.
Nyutvecklad mönsterdesign ger säkert skydd mot vatten- och slaskplaning. Det nyutvecklade mönsterdesignen ger däcket effektivare och snabbare dränering och säkrare körning i kritiska situationer som genom djupt vatten eller slask. Dessutom ger mönstret i VikingContact™ 7 bättre styrprecision och stabilitet i extrema situationer på isiga, snöiga, våta och torra vägar.
Fantastiska bromsegenskaper på snöiga och isiga. Kombinationen av däckets nya mönsterdesign och gummiblandning ger tillsammans med det extremt stora antalet 3D-sajpningar, som dessutom har olika tjocklek, imponerande säkerhet och bromsprestanda på svåra och förrädiska vintervägar.
Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 102104