Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

08 - 52 50 06 0808 - 52 50 06 08

Wheel Deals

black_LP_top_banner

Wheel Deals "Special"

10% Rabatt

på alla Dunlop däck

Kod: BWSE10

Dunlop tyres

Hitta däck och spara 10 %

10% Rabatt

på alla Fulda däck

Kod: BWSE10

Fulda tyres

Hitta däck och spara 10 %

10% Rabatt

på alla Star Performer däck

Kod: BWSE10

Star Performer tyres

Hitta däck och spara 10 %

10% Rabatt

på alla Pirelli däck

Kod: BWSE10

Pirelli tyres

Hitta däck och spara 10 %

10% Rabatt

på alla Toyo däck

Kod: BWSE10

Toyo tyres

Hitta däck och spara 10 %

10% Rabatt

på alla Vredestein däck

Kod: BWSE10

Vredestein tyres

Hitta däck och spara 10 %

Wheel Deal "5% Deal"

img-wheels-marken

5% Rabatt

Sommardäck, vinterdäck och året runt däck. Alla märken.

Kod: BWSE5

Hitta däck och spara 5 %

Köp däck på Black Friday: Dessa topperbjudanden ger dig mest värde för pengarna

Vare sig det är sommardäck, vinterdäck eller helårsdäck: De bör alla bytas ut med jämna mellanrum, beroende på hur mycket körda de är. Premium däck från välkända tillverkare garanterar ökad säkerhet vilken tid som helst på året, minskar bränsleförbrukning och ger dig sinnesfrid på vägarna. Som en väletablerad återförsäljare av däck på webben, kan vi lova dig topperbjudanden i gengäld. Att Köpa däck på Black Friday kan spara dig stora summor pengar.

Däckerbjudanden: kolla in profilen

Inte ens vi kan erbjuda dig nya däck för 5kr. Men, du kan använda ett gammalt 5 kronors mynt när du kontrollerar om du bör byta däck. Enligt lagen bör mönsterdjupet vara minst 1,6 mm i mitten av däcket. Vänd upp och ner på myntet och stoppa ner det i mönsterdjupet. Det är 3 mm från myntets kant till övre kanten av femman (5) på myntet. På vinterdäck ska mönsterdjupet sträcka sig till övre kanten av 5, sommardäck hälften av det. Om det inte gör det i dina däck behöver du skaffa nya. Om du gör det kring Black Friday kan du spara mycket pengar.

Tips för att beställa däck på Black Friday

Förutom mönsterdjupet är också åldern på dina däck viktigt – oavsett om du kör en motorcykel, en bil, en skåpbil eller en lastbil. Detta beror delvis på åldringsprocessen i materialen som däcken är gjorda av. Med tiden blir materialen hårdare vilket orsakar att greppet och därav också inbromsningsegenskaperna och köregenskaperna försämras. Oavsett hur mycket däcken är körda med: när ett däck har firat sin 10onde födelsedag har det kommit till vägens ände – och tiden är kommen att bläddra sig vidare till våra särskilda Black Friday erbjudanden. Däck till fordon som husvagn och släpkärror tidsgräns går efter 6 år, då måste de bytas ut.

ut på vägarna med de rätta hjulen erbjudande

För att öka körsäkerheten är vår rekommendation att köpa åtminstone ett par däck under Black Friday. På detta sätt försäkrar du dig om att du får samma däck för bägge hjulaxlar. Om du hittar särskilt attraktiva fyndpriser, lönar det sig att köpa helt nya däck eller byta från helårsdäck till sommar- och vinterdäck. Dessa är specialiserade för respektive årstider och erbjuder optimal körkomfort både på torra vägar och under vind och väder.

Dra nytta av rabatterna i kampanjen och köp däck av toppkvalitet i toppskick under Black Friday. Vårt motto på dackonline.se är: Spara först, kör sen!