Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Fälgar med bil varumärke

Alfa Romeo fälgar

Italiens Alfa Romeo bygger sportiga fordon för kräsna förare. Biltillverkaren anslöt sig till Fiat Group år 1986.

Alpina fälgar

Alpina varumärke är mycket populär bland sportbils älskare. Företaget erbjuder trimmade bilar, baserat på BMW: s sortiment.

Aston Martin fälgar

En brittisk tillverkare av sportbilar vilken som steg till utmaningen att bygga motorsports fordon för gemensamt bruk i början av 20-talet.

Audi fälgar

Audi står för premium fordon med en särskilt sportig touch. Speciellt, när det kommer till verkställande av stora familj bilar samt lyxiga serie bilar, tillhör Audi till dagens ledande tillverkare.

BMW fälgar

BMW, tysk tillverkare av högkvalitativa bilar, har imponerat förare över hela världen. BMW själva deltar aktivt i utvecklingen av nya däck.

BMW M fälgar

BMW M GmbH är ett dotterbolag till den tyska biltillverkaren BMW, som ansvarar för utveckling och framställning av högpresterande och individualiserade ändringar av BMW-bilar.

Bentley fälgar

Bentley är en av de ledande tillverkarna av lyxiga bilar.

Cadillac fälgar

Cadillac är en division av USAs General Motors Company som specialiserat sig på högklassiga bilar. Varumärket var tidigare känt för bilarnas spretande dimensioner.

Chevrolet fälgar

Biltillverkaren Chevrolet grundades i USA år 1911. Idag, marknadsför företaget sina respektabla utbud av bilmodeller över hela världen. Bortsett från små och stora familj bilar, erbjuder Chevrolet även sportbilar, stadsjeepar och minibussar.

Chrysler fälgar

Ett traditionellt amerikanskt företag, med en ganska händelserik historia. Under år 2011, blev Fiat huvudägare i Chrysler Group LLC.

Citroen fälgar

Historien om Citroën varumärket började 1919, då, gick i Citroën Typ A först i produktion. Idag är företaget ett av Europas största biltillverkare. Deras sortiment täcker allt från små och stora familj bilar till verkställande bilar och lastbilar.

Dacia fälgar

Dacia är en välkänd tillverkare av särskilt prisvärda bilar. Företaget grundades 1966, i samarbete med den franska biltillverkaren Renault.

Daewoo fälgar

GM Daewoo är General Motors dotterbolag och är specialiserat på små fordon och kompakta bilar.

Daihatsu fälgar

Daihatsu är känd särskilt för sina små familj bilar. Tillverkarens sortiment kompletteras med vissa SUV-modeller och olika skåpbilar.

Dodge fälgar

Dodge är ett amerikanskt bilmärke, en division av Chrysler Group LLC. Dodge närvaro på den europeiska marknaden är främst i form av amerikanska importerade fordon.

Ferrari fälgar

Ferrari bilar är bland de mest spektakulära bilar som någonsin byggts. Den italienska tillverkaren av sport-och Formel 1 racingbilar ägs av Fiat-koncernen i 90%.

Fiat fälgar

Fiat S.p.A grundades 1899. Under årtionden har den italienska biltillverkaren vuxit till en av de största biltillverkarna. Fiat erbjuder ett brett utbud av småbilar.

Ford fälgar

Ford är en av världens största biltillverkare och har enorma popularitet över hela världen. Deras omfattande sortiment av bilar täcker alla behov och förväntningar.

Honda fälgar

Hondas portfölj består huvudsakligen av kompakta och medelklass fordon. Det japanska företaget utvecklar, bygger och marknadsför bilar, motorcyklar, båtmotorer, generatorer och och motoriserade utrustningar runt över hela världen . Honda är också världens största tillverkare av förbränningsmotorer.

Hyundai fälgar

Hyundai är en av de yngre biltillverkarna. Företaget grundades 1969 och 8 år senare, började de marknadsföra sina första bilar. Det tog bara en kort stund för Hyundai att bli bland de bästa biltillverkarna och deras bilar säljs nu över hela verlden. De är specialiserade på familj bilar, skåpbilar, stadsjeepar och sportbilar.

Infiniti fälgar

Infiniti är lyxbil filial till biltillverkaren Nissan.

Isuzu fälgar

Den japanska biltillverkaren Isuzu är känd mer för sina specialfordon såsom ORVs och pick-ups och därför deras lista över oberoende utvecklade bilmodeller är ganska kort.

Jaguar fälgar

Jaguar är ett brittiskt multinationellt biltillverkare, som specialiserat sig på sportbilar och ett stänk av lyx. Dessa är oftast fordon med högpresterande motorer.

Jeep fälgar

Jeep varumärket står för terrängfordons höga kvalitet och uppfyller de högsta förväntningarna. En av deras mest populära modell är Jeep Cherokee.

KIA fälgar

KIA är den andra bil producenten i Sydkorea och sina fordon är väl kända över hela världen. Deras omfattande sortimentet ingår allt från små bilar till stora familjen bilar och skåpbilar.

Lada fälgar

Lada har länge varit Ryssland och Östeuropas största biltillverkare. Under åren har de samarbetat med många andra biltillverkare.

Lamborghini fälgar

Den italienska fordonstillverkaren som har den rasande tjuren som logotypen, har byggt begränsade upplagan sportbilar sedan 1964, och 1998 integrerades i Volkswagen-koncernen som en del av Audi AG.

Lancia fälgar

Lancia var en av de pionjärerna inom bil teknik och har sedan länge varit ett stort namn på tävlings område. En del av Fiat-koncernen, upprätthåller de ett starkt samarbete med biltillverkaren Chrysler sedan 1969 fram till idag.

Land Rover fälgar

När det gäller utvecklingen av högpresterande terrängfordon, är Land Rover en av de mest kända och populära varumärken. Bestämma sig för en Land Rover är nästan oundvikligt för alla som tillbringar mycket tid att köra off road. Den engelska bilmärket har sina rötter i utvecklingen av jordbruksfordon, bland annat.

Lexus fälgar

Lexus tillhör de mest kända tillverkarna som är på marknaden med stora familj och verkställande bilar. Lexus varumärke är en del av den japanska Toyota Motor Corporation och lägger tonvikten på körkomfort.

MG fälgar

MG Motor är ett brittiskt bilmärke. Efter konkursen i MC Rover, utvecklas bilarna genom Shanghai Automotive Industry Corporation.

Maserati fälgar

Det italienska sportbilstillverkaren med treudd emblem, tidigare en oberoende och mycket framgångsrikt varumärke av racerbilar, har Maserati inkluderats i Fiat Group.

Maybach fälgar

Maybach-Manufaktur är ett dotterbolag till det tyska Daimler AG och används för att utveckla och sälja lyxiga limousiner. Maybach har ersatts av Mercedes S-klass.

Mazda fälgar

Från små till stora familj bilar, från sportscars till stadsjeepar, omfattas Mazda alla bils kategorier. Sedan 1959, när de sålde sin första modell, har det japanska företaget vuxit och tillhör världens största biltillverkare.

Mclaren fälgar

McLaren Automotive Ltd tillverkar begränsade upplagan högpresterande sportbilar under samlingsnamnet av McLaren Group

Mercedes-Benz fälgar

Mercedes-Benz är en av världens mest kända biltillverkare och ett registrerat varumärke som tillhör Daimler AG. Mercedes lägger en stor tonvikt på körkomfort när de utformar sina bilar.

Mini fälgar

Mini är ett varumärke av små ekonomiska bilar, utvecklade av British Motor Corporation (BMC). Den tillverkas av olika licens partner (såsom Austin, Morris och Rover) under loppet av dess historia. Den klassiska Mini var en omedelbar succé. Efter BMWs övertagande, har Mini åter igen försett med nya modeller.

Mitsubishi fälgar

Mitsubishi är från Japan och är en av världens största biltillverkare, med på små och stora familj bilar. Mitsubishi sortiment inkluderar även lastbilar och stadsjeepar.

Nissan fälgar

Även om de första bilarna av den japanska tillverkaren marknadsfördes främst i Australien, Nissan exporterar sina bilar i dag över hela världen. Fordonsprogrammet innehåller både små och stora familjebilar, samt sportfordon och stadsjeepar.

Opel fälgar

Ursprungligen var Opel tysk (nu under General Motors) biltillverkaren. Opel marknadsför sina fordon inte bara i Europa, utan också i länder som Kina, Australien och Singapore. Kunderna uppskattar tillförlitligheten av de olika Opel-modellerna.

Peugeot fälgar

Den franska biltillverkaren Peugeot har börjat sälja bilar från 1891 och är världens äldsta bilmärke. På senare tid har Peugeot samarbetat med Citroën för bildning av PSA Peugeot Citroën-gruppen, som även bakom Volkswagen AG, Europas näst största biltillverkare.

Pontiac fälgar

Pontiac var ett amerikanskt varumärke som tillhörde U.S.A General Motors Company (GM), tills det avbröts 2010 när GM gick i konkurs. Pontiac erbjöd sportbilar på medellång prissegmentet som marknadsfördes för en yngre målgrupp. Särskilt Firebird Trans Am modellen åtnjöt långtgående popularitet, då när den medverkade i en viss enormt framgångsrik amerikansk TV-serie under mitten av 80-talet

Porsche fälgar

Porsche, för många förare, är varumärket som är utmärkande sportbilar och som har haft sitt stora genombrott år 1963 med Porsche 911. Porsche är också en av få biltillverkare som aktivt deltar i däckets utveckling.

Proton fälgar

Den malaysiska biltillverkaren Proton föddes år 1983 från ett japansk-malaysiska samarbete mellan Mitsubishi och Heavy Industries i Malaysia och har startat produktionen 1985.

Renault fälgar

Renault är en av Europas mest sålda bil. Med sin omfattande utbud av olika modeller, är Renault den perfekta bilen för alla behov.

Rolls-Royce fälgar

Som en traditionell engelsk varumärke, har Rolls-Royce länge varit utförandet enligt lyxiga limousiner. Särskilt kylaren maskot, varumärket Spirit of Ecstasy, belyser en Rolls-Royce som en klass för sig. Efter att ha förvärvat av Volkswagen-koncernen under 1998 var det högt klass varumärket överlämnat till BMW på 2000 talet.

Rover fälgar

Rover är ett brittiskt bilmärke med en lång och händelserik historia. Deras Viking krigsskepp emblem ritades i mitten av 80-talet.

Saab fälgar

Det svenska märket Saab står för tillförlitlig tillverkning med höga miltal.

Seat fälgar

Den spanska biltillverkaren Seat grundades 1950 och hör till Volkswagen-gruppen sedan mitten av 90-talet. De är specialiserade på små och stora familjebilar.

Skoda fälgar

Den tjeckiska biltillverkaren Škoda grundades 1925 med unionen av Laurin + Klement. Bilens tillverkning förvärvades av Volkwagen AG 1991, vilket som har medfört med sig en mycket framgångsrik era för Škoda.

Smart fälgar

Dessa små, ​​kompakta bilar är ett varumärke av Daimler AG och är mycket populära, särskilt för förare som reser mycket runtom i stan.

Ssangyong fälgar

Den fjärde största sydkoreanska biltillverkaren SsangYong Motor specialiserat AWD och FWD bilar. SsangYong ingått i ett tekniskt partnerskap med Mercedes-Benz 1991.

Subaru fälgar

Subaru är världsomfattande största tillverkare av fyrhjulsdrivna fordon. Förutom kraftfulla SUV: ar, erbjuder den japanska biltillverkaren också små och stora familjebilar.

Suzuki fälgar

Det japanska bilföretaget Suzuki grundades redan 1909 och de började utveckla konstruktioner för kompakta bilar så tidigt som 1937. Än idag, är Suzuki specialiserat främst i små familjens bilar, kompletterat med vissa större modeller, samt olika stadsjeepar.

Tesla fälgar

Det Kalifornien-baserade företaget Tesla Motors, Inc. specialiserar sig på elbilar och elfordon framdrivning. Med målet att bygga utsläppsfria bilar, har Tesla tillverkat vissa bilmodeller och säljer olika komponenter till andra fordonsföretag.

Toyota fälgar

Under 2007 ökade Japans Toyota Motor Corporation som den globala största biltillverkaren, med över 9,5 miljoner sålda fordon. Deras tillförlitlighet särskilt uppskattas av bilförare över hela världen. Deras utbud av bilmodeller gäller alla kategorier och klasser.

Volkswagen fälgar

Det tyska bilföretaget Volkswagen är Europas största biltillverkare, och ligger på tredje plats i världen. Moderbolaget, Volkswagen AG, säljer personbilar inom Audi, Bentley, Bugatti, Ducati, Lamborghini, MAN, Porsche, Scania, Seat, Skoda och VW ramen. Volkswagens kult var bilen Volkswagen Beetle på 20-talet.

Volvo fälgar

Volvo är svenska biltillverkare som erbjuder ett stort urval av stora familjebilar, verkställande och lyxiga bilar, liksom stadsjeepar. Volvos bilar är i allmänhet kända för sina höga miltal.