Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

08 - 52 50 06 0808 - 52 50 06 08

Vinterdäck till MERCEDES-BENZ GLK-Klasse

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Mercedes GLK-klass bildäck

Mercedes GLK är en kompakt SUV modell - tillverkningen sker i den tyska staden Breman som ligger i regionen Schwaben och i den kinesiska staden Peking. Fordonet gick tidigare under det interna kodnamnet X204. Mercedes GLK har funnits på marknaden sedan några år tillbaka, men har ändå lyckats övertyga många förare. Med nio krockkuddar samt med många andra inbyggda säkerhetsfunktioner fick GLK 5 stjärnor i Euro NCAP:s krocktest. Var uppmärksam på däckkvaliteten för att inte förstöra den höga säkerhetsnivån som fordonet erbjuder. Om däckpriset är en viktigt faktor för dig och du letar efter billiga däck – då skall du besöka vår hemsida dackonline.se.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.