Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Yokohama Sommardäck

Yokohama sommardäck ger dig högkvalitativa däck från Japan

Yokohama är ett japanskt företag som grundades 1917 under namnet The Yokohama Rubber Company, Ltd. Företaget är ett samarbete mellan den japanska kabeltillverkaren Yokohama Cable Manufacturing och B.F. Goodrich, ett klassiskt amerikanskt däckföretag. Det japanska företaget är en av de största däcktillverkarna i världen och deras däck håller mycket hög nivå till ett utmärkt pris. Däcken har ofta flera unika egenskaper. Det handlar bland annat om användandet av Yokohamas egna gummiblandning, Orange Oil, som inte bara ger bättre miljöprestanda utan även ett bättre grepp om vägen. Gummiblandningen har visat sig vara effektiv både när du kör på vanlig asfalt och även när du kör i tuffare terräng. Orange Oil är bara en av flera speciella egenskaper som gör Yokohama sommardäck så populära. Vi på dackonline.se har tagit in flera typer av däck från företaget. Vi erbjuder bland annat däck från populära däckserier som Yokohama Advan, Yokohama A.drive samt Yokohama BluEarth. Det japanska företaget är tätt förknippade med hög kvalitet och det är inte så konstigt. Varje år höjer Yokohama den redan vansinnigt högt ställda ribban med sina däck. Deras produktutveckling håller världsklass och de är oftast tidiga med flera trender, exempelvis bättre miljöprestanda eller förstärkta sidoväggar. Precis som många andra däcktillverkare i toppskiktet förser Yokohama olika motorsporter med specialutvecklade däck. Detta ger företaget möjlighet att utveckla däck på ett bättre sätt. Det är inte ovanligt att Yokohama sommardäck innehåller teknologi som använts inom motorsporten.

Beställ nya Yokohama sommardäck på nätet

Om du vill köpa nya sommardäck är det viktigt att tänka på mer än bara priset. Yokohama sommardäck ger dig en utmärkt balans mellan pris och prestanda. Däcken är minst lika kvalitativa som många av de allra bästa däcken i världen. Att satsa på kvalitet före lågt pris lönar sig i längden. Dessa däck kan du både använda under en längre period och de ger dig bättre vägegenskaper under tiden som de används. Gör som tusentals andra personer och köp dina sommardäck från Yokohama här hos oss. Om du är på jakt efter ett par nya däck som kan ersätta dina gamla slitna sommardäck är Yokohama ett bra val. Du kommer att bli förvånad över vilket grepp du får, speciellt när du kör på våta vägar. Vi erbjuder även vinterdäck från Yokohama. De står redo att beställas när det väl är dags att byta till nya vinterdäck. Köp hem dina nya sommardäck från Yokohama med hjälp av vår hemsida.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard