Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Yokohama Helårsdäck

Underlätta ditt liv med högkvalitativa Yokohama helårsdäck

Yokohama Rubber Company Limited är ett däckföretag som är baserad i Tokyo, Japan. Detta företag grundades 1917. Varumärket är också känt i Japan under namnet "ADVAN" istället för Yokohama. Deras hjul och däck är en av de mest efterfrågade som finns i världen just nu och det är inte konstigt. Företaget tillverkar sommardäck, vinterdäck och helårsdäck av hög kvalite, vilket gör företaget till ett sådant populärt varumärke. Företaget har idag två stycken anläggningar i USA också, men mestadels sker tillverkningen av däcken i just Japan.

Idag är Yokohama helårsdäck en av de vanligaste däcken man kan se på personbilar, SUV-bilar och större bilar. Detta är inte alls konstigt eftersom Yokohama är en av världens ledande i just att skapa högkvalitativa däck som håller en längre tid. Förutom just året-runt-däck så tillverkar också företaget offroad däck, sommardäck och vinterdäck för många olika fordon. Företaget tillverkar således många olika däck oavsett vad för slags fordon du kör idag, vilket också är perfekt för de människor som äger andra slags fordon än privatbilar.

Varför Yokohama helårsdäck kan underlätta bilkörningen för dig

Istället för att behöva byta till sommardäck när sommaren kommer, så kan du istället använda samma par däck hela året runt. Hos oss på dackonline.se hittar du dina nya däck för låga priser. Yokohama helårsdäck gör just detta för dig, eftersom de går att använda hela året runt då de klarar av olika väderlekar som Sverige har. Oavsett om det är torrt eller vått på vägen kan du alltid köra med dina året-runt-däck eftersom de är specifikt utformade för att fungera i olika väder. Detta betyder att du kan spara både dina pengar och din tid, eftersom det kostar en del pengar att byta däck varje gång årstiden ändrar sig.

Yokohama helårsdäck har specifikt utformat gummi så att de fungerar att köra med oavsett om det är regnigt eller soligt ute. Med bra mönsterdjup behöver du inte längre oroa dig när du kör på vägarna, trots att det är halt ute. Med Yokohama helårsdäck behöver du inte längre spendera pengar på att byta däck varje år, då de går att använda hela året runt. På dackonline.se hittar du modeller som Yokohama Geolandar A/T (G015) och Yokohama Geolandar A/T (G015) 275/70. Däcken är utformade för att fungera oavsett årstid och enda gången du egentligen behöver byta ut däcken är när de har blivit för slitna. Detta gör att du sparar en hel del pengar istället för att behöva köpa sommardäck eller vinterdäck. Yokohama helårsdäck erbjuder en hög kvalité på dina däck så att du kan känna dig säker när du åker runt på Sveriges vägar.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard