Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Yokohama däck - För dig med höga krav

Yokohama

Yokohama däck - För dig med höga krav

Yokohama är en däcktillverkare som utmärker sig på många sätt. Däcken används inte bara på personbilar, utan även av tävlingsförare på racingbanan. Yokohama däck har bland annat rullat på de världsberömda tävlingsbanorna Daytona och Le Mans. Letar du efter ett däck med sportegenskaper kan alltså Yokohama vara det rätta valet. Yokohama r däck och de andra modellerna kombinerar suveräna köregenskaper med en premiumkänsla.

Det här är Yokohama

Dachbox

Däckföretaget Yokohama har sina rötter i Asien. Fast dessa japanska däck tillverkas numera i USA. Produktionen startade redan 1917 – men det här är utan tvekan ett företag som har siktet på framtiden. Numera räknas däcktillverkaren Yokohama som en av världens största däcktillverkare - och i utbudet hittar vi självfallet både vinterdäck och sommardäck, liksom Yokohama friktionsdäck, Yokohama suv däck samt Yokohama advan r-däck

Yokohama däck test – testvinnarna

Däcktillverkaren Yokohama jobbar ständigt med att utveckla såväl tävlingsdäcken som konsumentdäcken. Fast en sak är klar: alla däck testas även av professionella tävlingsförare på racingbanan. Det här är med ord däck klarar även de tuffaste kraven – oavsett om det gäller Yokohama lastbilsdäck, Yokohama däck rally eller Yokohama däck 205/55 R16.

Yokohama har dessutom tagit fram fler lösningar för att göra sina däck mer miljövänliga. Ett exempel är BluEarth AE-01. Dessutom övertygar däcken på vått väglag. Tack vare en särskild blandning så minskade även däckens rullmotstånd. Sommardäcket från Yokohama finns tillgängligt i cirka 40 storlekar för många fordonsklasser. Vidare så omnämns Yokohama däck av Bilägares köpråd 2021.

Ett annat Yokohama däck som också fått mycket goda testtresultat är YOKOHAMA C.drive 2. Ett däck Yokohama test har visat att modellen erbjuder ett mycket bra grepp på våta vägar. Vidare så fick modellen ett bra betyg vid körning på torra underlag och även då det gäller bränsleförbrukningen.

Yokohama däck – kvalitet att lita på

Är Yokohama däck bra och vad är det som får dessa däck att utmärka sig mot konkurrenter? Dessa områden utmärker Yokohama däck:

  • Yokohama vinterdäck dubb ger ett bra grepp även på isiga vintervägar.
  • Yokohama r-däck och Yokohama friktionsdäck erbjuder en lång hållbarhet.
  • En unik aerodynamisk design utmärker Yokohama däck som ligger i framkant då det gäller teknik.
  • Yokohama vinterdäck test visar på höga energitekniska resultat vilket inte minst är bra i ett miljöperspektiv.

Alltid låga Yokohama däck priser

Om du vill skatta en nyuppsättning av Yokohama däck så erbjuder dig flera olika alternativ. Via vår smidiga webbshop kan du enkelt söka mellan olika dimensioner och modeller av t.ex. Yokohama däck dubbdäck. Vi ger dig alltid rätt pris på Yokohama däck. Självfallet erbjuder vi alltid snabb service och smidiga leveranser. Beställ dina Yokohama däck direkt. Har du några frågor är du självfallet välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig med alla typer av frågor.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard