ico 08 - 52 50 06 08

Wanli Däck

Wanli

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17010 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Michelins nya dubbdäck vinnare i årets vinterdäckstesterMichelins nya dubbdäck vinnare i årets vinterdäckstester
Michelins nya dubbdäck med rekordmånga dubb är nu tillgängligt på marknaden. Däcket X-Ice North 4 vann ... mer info

Riskfritt köp:

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.

Säkerhet till rimliga priser - Wanli däck

Varumärket Wanli ägs av den välkända däcktillverkaren ‘’South China Tyre & Rubber Co. Ltd’’. Den kinesiska däckfabriken är den största exportören av radialdäck. Wanli har även uppnått en väldig bra position i Storbritanniens eftermarknad inom däckbranschen. Därefter har företaget gjort betydande ansträngningar för att få en tydligare för att få en ännu tydligare och bättre position genom att erbjuda – detta genom att erbjuda pålitliga produkter med högt värde för pengarna.

Ett stort urval av däck för dina pengar, för varje tillfälle

Prismedvetna kunder förväntar sig pålitlighet för att vara nöjda. Vi har ett stort sortiment som uppfyller kundens förväntningar. Besök vår webbutik dackonline.se om du söker efter Wanli sommardäck, vinterdäck eller helårsdäck. Modellnamnet S1063 som är ett sommardäck levererar mycket goda köregenskaper, körkomfort och även bra väghållning på både våta och torra vägar. Allt detta sker på grund av den moderna gummiblandningen och det väl genomtänkta slitbanemönstret som har använts på Wanli däcken. Om ett oväntat vinterväder gör det svårt för dig att köra, då är WINTERCHALLANGER S1086 modellen en effektiv lösning till detta problem. Dess mönsterdjup, breda spår, många bitande kanter samt dess rejäla sajpningar ger utmärkt prestanda och bra väggrepp på slask och snö.

Beställ billiga och effektiva Wanli däck i vår webbutik dackonline.se. Vi levererar dina Wanli däck kostnadsfritt inom hela Sverige vid beställning av två eller flera däck. Dessutom erbjuder vi våra kunder flexibla betalningsalternativ såsom banköverföring, kreditkort och Paypal.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 20.01.2019 07:07