Vredestein Personbils vinterdäck

Vredestein

Däck News

GOODYEAR AVANCERAR DÄCKUTVECKLINGEN MED EN ANDRA DYNAMISK SIMULATORGOODYEAR AVANCERAR DÄCKUTVECKLINGEN MED EN ANDRA DYNAMISK SIMULATOR
GOODYEAR AVANCERAR DÄCKUTVECKLINGEN MED EN ANDRA DYNAMISK SIMULATOR Goodyear Tire & Rubber Company ...

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18464 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Riskfritt köp:

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Åk bekvämt och säkert på isiga och snöiga vägar

I Sverige kan man nästan alltid förvänta sig att det kommer vara kallt, snöigt eller isigt på vägarna under vinterhalvåret. Därför har vi lagen vinterväglagen, som säkerhetsställer att vi har rätt däck på våra bilar när det är vinter. Detta ökar säkerheten när vi åker runt och ger oss ett bättre grepp om bilen. Det är såklart inte bara däcken som bestämmer hur säkert det är att köra, men det är en väldigt bidragande faktor. Bor man i norra delen av Sverige så vet man hur galet vädret kan vara ibland. Att ta säkerheten först är det viktigaste när det gäller sitt fordon. Ett Vredestein vinterdäck du kan köpa till din bil är Vredestein Wintrac Xtreme S som ger dig en maximal vinter prestanda även för de mest kraftfulla bilarna. Det är ett par vinterdäck som ger en bra säkerhet vid lägre temperaturer för hög drivna bilar. Vredestein utvecklar och producerar sina däck så att de förbättrar prestandan för varje fordon. På dackonline.se hittar du många däck från Vredestein. Ett Vredestein-däck är utformat för att optimalt utföra och maximera användarnas frihet hela tiden. Vi strävar efter att erbjuda alla förare den säkraste och bästa körupplevelsen.

Ha både snygga och bra däck

Ska du köpa hem ett par bra Vredestein vinterdäck, så kan du känna dig säker att du åker runt bekvämt och med hög säkerhet. Varje år studerar yrkesverksamma på företaget tester på flera kilometer förrän de hittat den perfekta slitbanan, den bästa föreningen när der gäller gummi och tills den optimala kärn strukturen finns. Med Vredestein Arctrac 155/80 R13 får du en bekväm och säker åktur. Ett annat däck du kan köpa till din bil är Vredestein Wintrac Ice som erbjuder ett bra grepp på snö, is och våta förhållanden. Det är viktigt att man har ett par bra däck på sin bil, speciellt när temperaturen sjunker under sju grader. Det kan bli riktigt halt på vägarna, man vet dessutom inte heller vad för slags väder som Sverige kommer bjuda på så därför behöver man alltid vara beredd på snö, is, halka eller vatten. Sen ska ju däcken också ha ett bra grepp på torr väg också. Med ett par ordentliga vinterdäck kan du känna dig säker när du åker runt på vägarna i Sverige. Du kan bara spara dina sommardäck eller helårsdäck, så är det bara att ta fram dem när det kalla vädret har lagt sig, och våren samt sommaren äntligen är på väg till oss. Åk säkert på vägarna under vintern med hållbara och kvalitativa vinterdäck. Hitta Vredestein Snowtrac 5 155/80 R13 vinterdäck smidigt från nätet och kör säkert på vägarna.

Till Vredestein profiler:

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 15.04.2021 07:07