Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Vredestein Vinterdäck

Åk bekvämt och säkert på isiga och snöiga vägar

I Sverige kan man nästan alltid förvänta sig att det kommer vara kallt, snöigt eller isigt på vägarna under vinterhalvåret. Därför har vi lagen vinterväglagen, som säkerhetsställer att vi har rätt däck på våra bilar när det är vinter. Detta ökar säkerheten när vi åker runt och ger oss ett bättre grepp om bilen. Det är såklart inte bara däcken som bestämmer hur säkert det är att köra, men det är en väldigt bidragande faktor. Bor man i norra delen av Sverige så vet man hur galet vädret kan vara ibland. Att ta säkerheten först är det viktigaste när det gäller sitt fordon. Ett Vredestein vinterdäck du kan köpa till din bil är Vredestein Wintrac Xtreme S som ger dig en maximal vinter prestanda även för de mest kraftfulla bilarna. Det är ett par vinterdäck som ger en bra säkerhet vid lägre temperaturer för hög drivna bilar. Vredestein utvecklar och producerar sina däck så att de förbättrar prestandan för varje fordon. På dackonline.se hittar du många däck från Vredestein. Ett Vredestein-däck är utformat för att optimalt utföra och maximera användarnas frihet hela tiden. Vi strävar efter att erbjuda alla förare den säkraste och bästa körupplevelsen.

Ha både snygga och bra däck

Ska du köpa hem ett par bra Vredestein vinterdäck, så kan du känna dig säker att du åker runt bekvämt och med hög säkerhet. Varje år studerar yrkesverksamma på företaget tester på flera kilometer förrän de hittat den perfekta slitbanan, den bästa föreningen när der gäller gummi och tills den optimala kärn strukturen finns. Med Vredestein Arctrac 155/80 R13 får du en bekväm och säker åktur. Ett annat däck du kan köpa till din bil är Vredestein Wintrac Ice som erbjuder ett bra grepp på snö, is och våta förhållanden. Det är viktigt att man har ett par bra däck på sin bil, speciellt när temperaturen sjunker under sju grader. Det kan bli riktigt halt på vägarna, man vet dessutom inte heller vad för slags väder som Sverige kommer bjuda på så därför behöver man alltid vara beredd på snö, is, halka eller vatten. Sen ska ju däcken också ha ett bra grepp på torr väg också. Med ett par ordentliga vinterdäck kan du känna dig säker när du åker runt på vägarna i Sverige. Du kan bara spara dina sommardäck eller helårsdäck, så är det bara att ta fram dem när det kalla vädret har lagt sig, och våren samt sommaren äntligen är på väg till oss. Åk säkert på vägarna under vintern med hållbara och kvalitativa vinterdäck. Hitta Vredestein Snowtrac 5 155/80 R13 vinterdäck smidigt från nätet och kör säkert på vägarna.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard