Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Vredestein Sommardäck

Vredestein sommardäck kan du snabbt och lätt köpa genom oss

Vredestein tillhör några av de äldsta däcktillverkarna som finns. Företaget grundades 1909 och de har sedan 1912 tillverkat däck av hög kvalitet. Företaget grundades i Nederländerna och har en dramatisk historia. Företagets stora fabrik brann bland annat ned under 1934. Trots en del missöden har företaget gått från framgång till framgång. Sedan 2009 ägs de av det enorma indiska företaget Apollo Tyres Ltd. Däcken från den välkända däcktillverkaren går numera att hitta världen över. Vredestein sommardäck passar Sverige och de svenska vägarna utmärkt. Vi har samlat ett stort utbud av sommardäck från Vredestein i vårt utbud, bland annat däckmodeller som Ultrac Satin, Ultrac Cento och Ultrac Vorti. Flera av däcken har fått högsta möjliga betyg från EU:s däckmärkning för väggrepp på våta vägunderlag. Det innebär att du kan känna dig säker med dessa däck, även om du kör under en typisk sommarstorm med riktigt vått väder. Satsa på hög kvalitet från Nederländerna du också. Om du behöver byta till nya däck inför sommarsäsongen kan du med fördel välja Vredestein sommardäck.

Med Vredestein sommardäck får du överraskande bra prestanda

Vredestein har länge varit ett bra företag som tillverkar däck av hög kvalitet. Sedan uppköpet har de dock lyckats lägga i ytterligare en växel. Många blir överraskade när de läser test för sommardäck och upptäcker Vredestein högt upp i listorna. I vissa fall har de till och med hamnat högst upp. Om företaget fortsätter på samma goda spår kan de mycket väl bli en ny gigant på marknaden. Vi på dackonline.se har inte bara sommardäck från Vredestein, vi har naturligtvis även tagit in vinterdäck i vårt sortiment. Gör det lätt för dig själv och köp både sommardäck och vinterdäck samtidigt. På så sätt är du redo för det eventuella däckbytet. När det kommer till däck kan du hitta alla möjliga priser. Vi har både lågprisdäck och ultrapresterande däck i de högre prissegmenten. Även om det kan verka lockande att välja riktigt billiga däck finns det klara fördelar med att köpa dyrare däck som har bättre egenskaper. De dyrare däcken har inte bara bättre egenskaper på vägen, vilket gör att du kan få ut mer av din bil och samtidigt även köra säkrare. Dessa däck har oftast även väsentligt bättre bränsleförbrukning och rullmotstånd, för att inte nämna att de har längre livslängd. I det långa loppet är det oftast värt att köpa premiumdäck, även om de kostar lite mer. Vi på dackonline.se erbjuder både billiga däck och premiumdäck till bra priser.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard