ico 08 - 52 50 06 08

Vredestein Personbils helårsdäck

Vredestein

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17485 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Däck News

PIRELLI BEKRÄFTAS SOM VÄRLDSLEDANDE ENLIGT DOW JONES HÅLLBARHETSINDEXPIRELLI BEKRÄFTAS SOM VÄRLDSLEDANDE ENLIGT DOW JONES HÅLLBARHETSINDEX
Nu har resultatet från den årliga undersökningen från RobecoSam och Dow Jones kommit.Pirelli bekräftas ... mer info

Många betalningsmöjligheter:

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.

Till Vredestein profiler:Letar du efter ett par Vredestein helårsdäck?

Funderar du på att skaffa däck som du inte behöver byta på grund av omslag i vädret? Vredestein helårsdäck är då ett riktigt bra och pålitligt val. Även för oss i norden där körförhållandena kan vara rätt besvärliga på vintern. Tänk på att däckbyten kostar antingen tid eller pengar som du sparar in om du väljer helårsdäck.

Vredestein helårsdäck har vunnit i oberoende tester

Vredestein har sitt huvudkontor i Enschede i Nederländerna men gör tekniskt avancerade däck avsedda för den globala marknaden. Företaget har faktiskt gjort helårsdäck i mer än 20 år och de har därmed gått i bräschen för den snabba utveckling vi sett inom detta produktsegment. Med Vredestein helårsdäck slipper du planera in däckbyten två gånger varje år och du kan lita på att du har bra däck under bilen oavsett vilket väder som överraskar dig. Dubbfria däck är dessutom bättre för miljön och så länge du inte behöver ge dig ut på vägarna när det är blankis kommer du knappast att sakna dubbar på däcken. I vår butik online hittar du helårsdäck från Vredestein. Det är ett köp vi varmt kan rekommendera.

Vredestein Quatrac 5 är ett välgjort helårsdäck som finns i storlekar från 13 till 19 tum och som presterat bättre än alla andra helårsdäck i flera viktiga tester genomförda av oberoende branschtidskrifter. Om du bestämmer dig för att satsa på Vredestein helårsdäck kan du räkna med prestanda på snö och is som ligger förvånansvärt nära det du har rätt att förvänta dig från ett dubbat vinterdäck. Samtidigt som du får låga bullernivåer och god styrrespons även mitt i sommaren. Detta är ett helårsdäck som ligger lågt i pris i förhållande till vad det levererar. Titta inte bara på nordiska helårsdäck från företag som Nokian och Gislaved, Vredestein kan konkurrera på högsta nivå när det gäller den här typen av däck.

Vredestein helårsdäck är praktiska och presterar bra

Vi på dackonline.se säljer däck från 100 tillverkare och har omkring 25 000 däckprofiler i vårt sortiment. Du hittar givetvis Vredestein helårsdäck i flera storlekar och det är ett däck värt att överväga om du vill slippa byta varje vinter och ändå kunna känna dig säker. Vi samarbetar med mer än 300 servicepartners och det innebär att du kan få hjälp med monteringen, var i Sverige du än befinner. Vi ger dig 30 dagars returrätt om något skulle bli fel vid din beställning.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 21.09.2019 07:09