ico 08 - 52 50 06 08

Viking Däck

Viking

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17112 Kundernas värdering

Smidigt, informativt, bra med länk till däcktest Tomas S., Örebro mer info

Däck News

PIRELLI LANSERAR NYHETER INOM P ZERO FAMILJEN I GENÉVE: P ZERO WINTER, TRACK ADRENALINE-APP FÖR BANKÖRNING OCH NY MÄRKNING FÖR ELEKTRISKA SUPERBILARPIRELLI LANSERAR NYHETER INOM P ZERO FAMILJEN I GENÉVE: P ZERO WINTER, TRACK ADRENALINE-APP FÖR BANKÖRNING OCH NY MÄRKNING FÖR ELEKTRISKA SUPERBILAR
Genéve, 7 mars, 2019 – Pirelli visar upp flera innovationer på internationella motormässan i Genéve: ... mer info

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.

Viking däck – Den nordiska själen inkorporerat med teknik

År 1931 började sagan om varumärket Viking i Norge. Varumärket Viking hade stor framgång i sitt hemland under 70-talet. Därefter expanderade den även inom den internationella marknaden. Denna produktlinje har haft en anmärkningsvärd framgång i länder som Tyskland, Schweiz, Italien, Österrike och USA. Dessa däck är väldigt pålitliga och har snabbt blivit väldigt populära för sina attraktiva priser.

Vikings däcktillverkare är stolta över sitt nordiska ursprung och betraktar sig själva som traditionella däcktillverkare. Deras huvudfokus är däckkvaliteten och pålitligheten som däcken erbjuder. Varumärket ägs idag av de tyska däcktillverkarna Continental. Samarbetet mellan dessa företag gjorde att den skandinaviska andan fick stora tekniska resurser till sin fördel. En ny och utmärkt produktlinje har skapats genom samarbetet mellan de norska och tyska företagen. Besök vår webbutik dackonline.se – här finns dessa däck tillgängliga till både personbilar och SUV:s.

Den skandinaviska inställningen innebär att körsäkerheten är väldigt viktig

I vår webbutik dackonline.se hittar du de senaste Viking däcken till attraktiva priser. Om du behöver sommardäck av hög kvalitet är CityTeach II modellen ett utmärkt förslag eftersom att den erbjuder en sparsam och ekonomisk körning. Ett annat bra alternativ är ProTech HP modellen som har en hög prestationsförmåga. Transtech II modellen är skapad både för skåpbilar och lätta nyttofordon. Snowtech II och Snowtech Van finns tillgängliga för dem som letar efter pålitliga vinterdäck. Huvudfokus för det norska varumärket är att skapa däck med enastående grepp och bromsförmåga på snö- och istäckta vägar. Dessa Viking däck finns till attraktiva priser i vår webbutik dackonline.se. Du kan spara på transportkostnaden vid beställning av två eller flera däck inom hela Sverige. Vi erbjuder även andra goda tjänster till våra kunder och däck till attraktiva priser. Dessutom finns det även mycket information tillgänglig på vår hemsida vilket gör det väldigt enkelt för er att hitta den rätta produkten som passar er bäst.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 25.03.2019 07:06