Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Viking Vinterdäck

Känn dig säker och bekväm under vintern

Vintern kan vara kall och ruskig, men har man ett par däck som verkligen levererar, både så att de känns sköna och bekväma att köra i men också så att man känner sig säker med ett bra och fast grepp om vägen man kör på. Viking vinterdäck levererar en konstant prestanda under snabba väderförhållanden och ger en utmärk körstabilitet och ett utmärkt grepp, tack vare däckets innovativa mönster och dess optimerade kiselteknik. Däcken har ett kort broms avstånd på våta vägar och är därför också säkrare i regnet. Däcken gör så att ytter muller inte hörs när man åker runt med bilen. Det är viktigt att man har vinterdäck installerade på bilen när det är kallt ute, speciellt i Sverige där vädret ändrar sig hela tiden, på dackonline.se kan du köpa rätt däck till din bil. Viking har mer än 80 års erfarenhet som en europeisk däcktillverkare och de har en kontinuerlig utveckling av deras produkter i deras områden. Tekniken är därför avancerad och däcken erbjuder den där säkerheten man vill ha. Nu kan du smidigt beställa hem Viking 175/65 vinterdäck från nätet.

Ha rätt däck för din säkerhet

Ett par däck som Viking har tillverkat är Viking WinTech och dessa levererar en grym prestanda under kalla väder men också när det är regnigt. De har ett enastående grepp, även för kraftfulla fordon som SUV. De har också ett tillförlitligt skydd tack vare den senaste tekniken. När det börjar bli lite kallare ute på vägarna i Sverige, då är det dags att lägga in sommardäcken i garaget till det börjar bli varmt igen, och dags att ta fram vinterdäcken. Det är viktigt att ha vinterdäck när det är vinter eller höst ute, eftersom man aldrig vet när vädret kommer ändra sig. Det kan vara snöigt ena dagen och den andra är det slask och därefter vått, sen torrt! Därför är det bra att ha ett par däck som fungerar bra under olika väderförhållanden, så att man känner sig så bekväm och säker som möjligt. Detta gäller säkerheten för de andra bilisterna som kör bredvid dig på vägarna, så se till att byta däck när det blir kallt.

I Sverige har vi dessutom vinterväglagen, som säger att man måste ha vinterdäck under vintern. Köp hem nya Viking 155/80 R13 vinterdäck billigt från dackonline.se. Vissa helårsdäck kan fungera i nedre delar av Sverige, men det är ändå en säkerhetsrisk. Se till att spara dina sommardäck i garaget, så kan du bara ta fram dem när nästa sommar är på väg till oss. Tills dess är det bäst att ha ett par bra vinterdäck under vintern.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard