Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Viking Sommardäck

Viking sommardäck är däck från grannlandet Norge

Däcktillverkaren Viking har en historia som på många sätt speglar de största däcktillverkarnas. De grundades under det tidiga 1900-talet, mer exakt år 1913 i staden Askim. De började som en gummitillverkare som producerade olika typer av gummiprodukter. Sakta men säkert bytte de spår till däcktillverkning och med tiden blev Viking en stor aktör på däckmarknaden. Idag tillhör Viking Tyres den enorma tyska däckgruppen Continental AG. De har fått fortsätta på samma spår, nämligen att utveckla däck som passar utmärkt för det nordiska klimatet.

Om du är på jakt efter prisvänliga sommardäck är Viking tyres något som du kan prova på. Många av de sommardäck från Viking som du kan hitta hos oss på dackonline.se kan användas i olika typer av terräng. Ett bra exempel är deras däckserie ProTech. Detta är deras ultrapresterande däck och den klarar av alla vägunderlag, från tuff terrängkörning till våt asfalt. Även om däcken i första hand är ett sommardäck så har den även relativt goda vinteregenskaper. Det är dock bättre att satsa fullt ut på vinterdäck om du vill kunna köra säkert under vintern. Även här imponerar Viking. Det norska företaget har trots allt börjat sin bana genom att utveckla däck som passar just Norge perfekt, vilket innebär att de i första hand tillverkade vinterdäck. Oavsett om du söker efter nya Viking sommardäck eller vill prova deras vinterdäck kan du med fördel köpa de genom oss på dackonline.se.

Beställ Viking sommardäck till bra priser genom oss

Om du vill köpa däck till låga priser så är detta rätt ställe. Vi på dackonline.se erbjuder sommardäck från Viking både till bra pris och även med snabb leverans. Gör dig redo inför den stundande sommaren redan idag genom att beställa hem däcken direkt. Vi kan även hjälpa dig med själva däckbytet, besök bara en av de monteringsstationer som vi samarbetar med. Det spelar ingen roll om du väljer att köpa Viking sommardäck, vinterdäck eller andra typer av däck. När du handlar hos oss så försöker vi alltid ge dig de bästa priserna.

Vi erbjuder mer än bara däck från Norge. När du handlar hos oss kan du även hitta däck från finländska Nokian, svenska specialistdäck från Gislaved samt flera andra däck från världseliten. Du hittar naturligtvis fler däck från Continental, samt däck från andra tillverkare som tillhör toppen. Vi på dackonline.se har ett utbud som består av däck från Pirelli, Hankook, Goodyear, Dunlop, Fulda och många fler.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard