Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Viking Helårsdäck

Idag kan du hitta nya Viking helårsdäck från dackonline.se

Viking helårsdäck är ett utmärkt val för dig som inte vill behöva tänka så mycket på när det är dags att byta däck och söker en bekvämare lösning. De är billiga i vår butik online och du kan få dem levererade hem eller till en verkstad där du sedan får dem monterade. Däcken finns givetvis i flera olika storlekar och du kan förhoppningsvis hitta en passande modell oavsett vad du kör för bil. En riktigt stor fördel med helårsdäck är att du kan sitta förhållandevis lugnt bakom ratten även vid dramatiska väderombyten. Du kommer helt enkelt alltid att vara välrustad, oavsett vad det är för väglag. Däck med dubbar ger lite bättre fäste på is och lössnö men om om du fått lära dig att helårsdäck inte är att lita på kommer du att bli positivt överraskad av helårsdäck från norska Viking. Tekniken har helt enkelt gått väldigt snabbt framåt på senare år.

Viking helårsdäck görs för skandinaviska förhållanden

Viking grundades 1913 i Norska Askim och det faktum att man utvecklar sina modeller med hjälp av tester i nordisk klimat är en trygghet för dig som väljer att satsa på Viking Helårsdäck. Företaget har helt enkelt den ganska djupa kompetens som behövs för att man ska kunna göra däck som klarar de många olika vädertyper och väglag som vi har här i norden. Detta har däcken gemensamt med till exempel finska Nokian men Viking ligger i ett lägre prissegment. Du får mycket för pengarna! Helårsdäck från premiumtillverkare som Michelin kan ha något bättre egenskaper än Viking däck men då ska du ha i åtanke att du kan byta ett billigare däck lite oftare. Det är en viktig faktor när vi talar om säkerhet ute på vägarna. Viking Four Tech All Season är en aktuell serie helårsdäck från detta märke. De har ett slitbanemönster som ger mycket goda allroundegenskaper. Precis vad du behöver om du vill ha samma däck hela året.

Viking helårsdäck presterar bra i förhållande till priset

dackonline.se har ett mycket stort sortiment av däck i olika prisklasser för de flesta motorfordon. Vi samarbetar med över 100 tillverkare och norska Viking är en av dem. Här hittar du Viking helårsdäck till riktigt bra priser och vi levererar med fri frakt var du än bor i Sverige. Vill du ha hjälp med att få däcken monterade kan vi ordna det genom vårt stora kontaktnät med servicepartners över hela landet.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard