Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Pneus Viking

Viking

Viking däck - Den nordiska själen inkorporerat med teknik

År 1931 började sagan om varumärket Viking i Norge. Varumärket Viking hade stor framgång i sitt hemland under 70-talet. Därefter expanderade den även inom den internationella marknaden. Denna produktlinje har haft en anmärkningsvärd framgång i länder som Tyskland, Schweiz, Italien, Österrike och USA. Dessa däck är väldigt pålitliga och har snabbt blivit väldigt populära för sina attraktiva priser.

Vikings däcktillverkare är stolta över sitt nordiska ursprung och betraktar sig själva som traditionella däcktillverkare. Deras huvudfokus är däckkvaliteten och pålitligheten som däcken erbjuder. Varumärket ägs idag av de tyska däcktillverkarna Continental. Samarbetet mellan dessa företag gjorde att den skandinaviska andan fick stora tekniska resurser till sin fördel. En ny och utmärkt produktlinje har skapats genom samarbetet mellan de norska och tyska företagen. Besök vår webbutik dackonline.se - här finns dessa däck tillgängliga till både personbilar och SUV:s.

Den skandinaviska inställningen innebär att körsäkerheten är väldigt viktig

I vår webbutik dackonline.se hittar du de senaste Viking däcken till attraktiva priser. Om du behöver sommardäck av hög kvalitet är CityTeach II modellen ett utmärkt förslag eftersom att den erbjuder en sparsam och ekonomisk körning. Ett annat bra alternativ är ProTech HP modellen som har en hög prestationsförmåga. Transtech II modellen är skapad både för skåpbilar och lätta nyttofordon. Snowtech II och Snowtech Van finns tillgängliga för dem som letar efter pålitliga vinterdäck. Huvudfokus för det norska varumärket är att skapa däck med enastående grepp och bromsförmåga på snö- och istäckta vägar. Dessa Viking däck finns till attraktiva priser i vår webbutik dackonline.se. Du kan spara på transportkostnaden vid beställning av två eller flera däck inom hela Sverige. Vi erbjuder även andra goda tjänster till våra kunder och däck till attraktiva priser. Dessutom finns det även mycket information tillgänglig på vår hemsida vilket gör det väldigt enkelt för er att hitta den rätta produkten som passar er bäst.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard