Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Uniroyal Sommardäck

Uniroyal sommardäck kan du införskaffa billigt hos oss

Uniroyal är en speciell däcktillverkare med en lång historia. Företaget har både belgiska och amerikanska rötter. I Belgien började allt med Oscar Englebert, en belgisk officer som bestämde sig för att öppna en gummibutik år 1868. Butiken började själva utveckla produkter då de såg tydliga bevis på gummits förmåga att stå emot regn och rusk. Just denna insikt fick Oscar och hans familj att börja tillverka däck. Englebert var en av de första aktörerna som insåg att ett slitbanemönster har enorm påverkan på vilket grepp däcken får på våta vägunderlag. De amerikanska rötterna grundar sig i företaget United States Rubber Company, ett amerikanskt företag som grundades 1892. Företaget var en sammanslagning av flera etablerade gummiföretag som redan bedrivit sin verksamhet i flera år vid det laget. Det nya stora företaget hade som uppgift att förse armén med olika gummirelaterade produkter. Så småningom började de tillverka däck, en uppgift de utförde med bravur. I slutet av 1950-talet börjar familjeföretaget Englebert och United States Rubber Company att samarbeta. Detta resulterar i varumärket som numera är mer känt som Uniroyal.

Det finns många saker som gör Uniroyal sommardäck speciella. Företagets däck är kända för att ha mycket bra våtgrepp, många gånger hamnar de i det absoluta toppskiktet i olika sommardäckstester. Om du behöver däck som ger dig stabil och säker körning oavsett hur vått och halt underlaget är så finns det få alternativ till Uniroyal sommardäck.

Köp nya Uniroyal sommardäck redan idag

Vi på dackonline.se är stolta över att kunna erbjuda flera däckmodeller från det speciella företaget Uniroyal. Vi har bland annat tagit in däck från däckserien Uniroyal Rainsport 3, en av deras mest populära däck. Det är lätt att förstå varför så många tycker om just dessa däck. De har inte bara fått högsta betyg för väggrepp på våta vägunderlag från EU:s däckmärkning, däckmodellen har även bra betyg när det kommer till bränsleförbrukning och bekvämlighet. Precis som man kan förvänta sig från ett företag som är experter inom däck som kan hantera våta vägar har Uniroyal Rainsport 3 flera unika egenskaper och drag. Däcken är bland annat tillverkade med en unik ”Shark Skin” teknologi som minimerar risken för vattenplaning. Som vi alla vet kan den svenska sommaren vara fantastisk, men den kan även vara väldigt blöt och bjuda på förrädiskt hala vägar. Uniroyal sommardäck ser till att du sitter säkert bakom ratten, även när det regnar som mest.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard