Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Uniroyal Helårsdäck

Underlätta dina däckbyten med Uniroyal helårsdäck

Uniroyal helårsdäck lever upp till alla de förväntningar du kan tänkas ha på däck som ska klara såväl oplogade vintervägar som sommarens snabba växlingar mellan sol och regn. Med helårsdäck slipper du all stress och oro kring detta med att genomföra däckbyten i rätt tid och kör med samma uppsättning året om.

Uniroyal helårsdäck kan du lita på i alla väder

Unriroyal är en av de mest pålitliga tillverkarna av däck för personbilar och andra fordon. Däckmärket är amerikanskt och har ett mycket gott rykte i branschen. Många förknippar Uniroyal med tekniska innovationer och det är viktigt när det gäller just helårsdäck som ställer mycket höga krav på greppmönster och gummiblandning. Med Uniroyal helårsdäck får du mångsidiga däck med balanserade egenskaper som är billiga i förhållande till den kvalitet du får. För dig som inte är tvungen att ta bilen när det är blankis på vägarna är detta ett mycket förnuftigt val. Under normala vinter- och sommarförhållanden presterar däcken bra. Dessa däck tål verkligen att jämföras med premiummärken som Michelin och Nokian och du hittar dem givetvis i vår välsorterade butik online.

Uniroyal All Season Expert är ett helårsdäck som fått många positiva recensioner i oberoende branschorgan och som finns i flera storlekar. Uniroyal Helårsdäck är märkta med snöflingesymbolen och är ett rimligt val även för oss som måste vara beredda på alla de vädertyper som den skandinaviska vintern kan medföra. Även om dubbdäck ger bättre grepp när det är som allra halast ute har helårsdäck den fördelen att du aldrig är helt fel ut när det gäller däck och inte riskerar att överraskas av väglag som absolut inte passar de däck du kör på. Du slipper boka i tid för däckbyten, det är helt enkelt tidsbesparande och praktiskt med helårsdäck. Eftersom det är fråga om avancerade däck finns det en fördel med att välja ett så pålitligt och anrikt märke som Uniroyal.

Uniroyal helårsdäck ger hög kvalitet till bra pris

Hos oss på dackonline.se hittar du ett mycket stort sortiment av däck till de flesta fordon tack vare att vi saluför modeller från omkring 100 däckmärken. Vi har många profiler från det ledande däckföretaget Uniroyal och Uniroyal helårsdäck är ett bra val om du söker en smidig och säker lösning för normal körning, alla årstider. Vi bjuder på frakten och levererar snabbt din beställning. Önskar du hjälp med monteringen av dina nya däck kan du vända dig till någon av de många serviceverkstäder som vi samarbetar med.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard