ico 08 - 52 50 06 08

Tyrex Däck

Tyrex

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17379 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Däck News

Michelin och GM släpper ut luften ur personbilsdäckenMichelin och GM släpper ut luften ur personbilsdäcken
Michelin och General Motors presenterade på Movin’On Summit i Montreal för hållbar mobilitet en ny generation ... mer info

Riskfritt köp:

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
Tyrex däck håller hög kvalitet

Det finns många däcktillverkare i Kina som håller hög kvalitet. En av dessa däcktillverkare skiljer sig från mängden genom att fokusera på att tillverka däck till en specifik industri, nämligen gruvindustrin. Tyrex International Rubber Company är ett företag som grundades 2006. Redan från början valde företaget att inrikta sig helt på däcktillverkning som var anpassad till den kinesiska gruvindustrins fordon. Här hos oss på dackonline.se hittar du Tyrex däck till bra priser.

Speciella däck till speciella fordon

Det finns många fördelar med att välja däck från Tyrex, speciellt om du behöver däck med tuffare egenskaper än vanligt. Däcken är trots allt utvecklade för att klara av gruvindustrins stenhårda krav och terräng, både när det kommer till terrängen och även när det kommer till belastningen och greppet. Om du är ute efter att köpa specialdäck till speciella fordon så kan vi på dackonline.se gärna hjälpa till. Det enklaste är om du tar kontakt med vår support så kan vi guida dig till ett bra däckalternativ. Du kan nå oss både via e-post och genom telefon. Vi har ett av Europas största däcksortiment och vi erbjuder dessutom riktigt bra priser. Se till att du får däck som fyller alla dina krav och behov. Hör av dig, vi hjälper mer än gärna till! Kom ihåg att vi på dackonline.se även erbjuder andra bra biltillbehör, från reservdelar och motorolja till fälgar och snökedjor. Du kan alltid passa på att köpa in allt du behöver på en och samma gång.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 25.06.2019 07:14